Моя мати-на-правила, що витрачала гроші на печиво, і я запекла себе.

І здається, що в моїй кулінарній книзі підходять і, головне, перевірені рецепти випічки. Але душа завжди хоче щось нове. Цього разу я не пропускав і подивився на сторінку українського продовольчого блогера Лілії Завіт. Вона показала мені, як зробити щось дивним. кішкай Я дуже рекомендую приготувати це лікування якомога швидше!

Печиво з варенням в духовці Пісочні печиво готують дуже просто. Цей рецепт використовує не тільки вершкове масло, але і жирну сметану, завдяки чому текстура тесту стає ще більш ніж ніжним. Готова випічка виглядає дуже вишукано. Так ви можете зробити цей вид запеченого печива при прибутні гостей. Вони будуть.

інгредієнти
  • 100г вершкове масло
  • 50г цукру
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • 1 яйце
  • 260г пшеничного борошна
  • 100г сметана
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 2 ст.л. варення за смаком
  • 1 ч.л. semolina

Підготовка
  1. Перш за все, збийте розм'якшене масло разом зі звичайним і ванільним цукром. Найкраще використовувати міксер, але якщо у вас немає одного, відчуйте себе самостійно з вінком або звичайним виделкою. Довгий час. В результаті цукор повинен розчинити, а сама маса стане пишною і білою.

2. Додайте кімнатну температуру яйце до маси і збити все знову. Потім додайте сметану і перемішайте інгредієнти до однорідності.
  3. Потім додайте половину просіяного пшеничного борошна і розпушувача до чаші. Починаємо перемішувати тісто шпателем, а потім, додаючи решту тесту, перемішуючи тісто своїми руками, поки не перестає липатися до рук. В результаті необхідно отримати м'яке і еластичне тісто.
  4. Готове тісто розкачати в шар не більше 0,5 сантиметрів товщини. Передпосівна робоча поверхня з борошном. Заготовлений тісто поділився на ідентичні квадрати близько 5 до 5 сантиметрів. Неприємні залишки тесту, що збираються в kolobok і знову розкачати, щоб отримати той же шар для заготовок.

5. Кожна площа тесту вигинаємо так, щоб один край довше інший. Трохи натисніть тісто на широкій стороні. Потім з'єднайте два краї і добре засліпіть їх разом, щоб в процесі випічки вони не відокремлені. Він повинен бути cookie, який візуально нагадує пелюстку. Всередині його, з пальцями, роблять пригнічення для варення.
  6. Всередині кожен пелюстка, помістіть трохи варення, змішаного з крупою. Монка допоможе варення не поширюватися в духовці, тому цей етап не повинен пропустити. Всі заготовки розміщені на деко, покритих пергаментним папером, на відстані 1,5 сантиметрів один від одного. Під час випікання трохи підвищиться обсяг.

Веб-сайт

7. Печиво Bake протягом 20 хвилин при 180 градусах. Для отримання хорошого захоплення необхідно отримати. Готові тістечка перед подачею можна посипати цукровою пудрою. Насолоджуйтеся чаєм!

Печиво з варенням в духовці: редакційна консультація Цей рецепт нагадував мене про класику Баку, печиво приходять з дитинства. Однак склад інгредієнтів в цих страв трохи відрізняється. Для того, щоб порівнювати свій смак. Що ви думаєте, що ви переможете?

Якщо вам подобається зробити тістечка з пісочного тіста, я раджу звернути увагу на рецептуру мого колеги Анастасія Чубар. Це в основному порційний тертий торт. Я просто люблю печиво, як це. Пальці добре!

Покажіть мені, як ви робите цей вид торта? Це буде чудово, якщо ви поділите свій рецепт у коментарях. Я побачу тебе!