21
Моя мати-на-правила, що витрачала гроші на печиво, і я запекла себе.
І здається, що в моїй кулінарній книзі підходять і, головне, перевірені рецепти випічки. Але душа завжди хоче щось нове. Цього разу я не пропускав і подивився на сторінку українського продовольчого блогера Лілії Завіт. Вона показала мені, як зробити щось дивним. кішкай Я дуже рекомендую приготувати це лікування якомога швидше!
Печиво з варенням в духовці Пісочні печиво готують дуже просто. Цей рецепт використовує не тільки вершкове масло, але і жирну сметану, завдяки чому текстура тесту стає ще більш ніж ніжним. Готова випічка виглядає дуже вишукано. Так ви можете зробити цей вид запеченого печива при прибутні гостей. Вони будуть.
інгредієнти
Підготовка
Печиво з варенням в духовці: редакційна консультація Цей рецепт нагадував мене про класику Баку, печиво приходять з дитинства. Однак склад інгредієнтів в цих страв трохи відрізняється. Для того, щоб порівнювати свій смак. Що ви думаєте, що ви переможете?
Якщо вам подобається зробити тістечка з пісочного тіста, я раджу звернути увагу на рецептуру мого колеги Анастасія Чубар. Це в основному порційний тертий торт. Я просто люблю печиво, як це. Пальці добре!
Покажіть мені, як ви робите цей вид торта? Це буде чудово, якщо ви поділите свій рецепт у коментарях. Я побачу тебе!
Печиво з варенням в духовці Пісочні печиво готують дуже просто. Цей рецепт використовує не тільки вершкове масло, але і жирну сметану, завдяки чому текстура тесту стає ще більш ніж ніжним. Готова випічка виглядає дуже вишукано. Так ви можете зробити цей вид запеченого печива при прибутні гостей. Вони будуть.
інгредієнти
- 100г вершкове масло
- 50г цукру
- 1 ч.л. ванільного цукру
- 1 яйце
- 260г пшеничного борошна
- 100г сметана
- 1 ч.л. розпушувача
- 2 ст.л. варення за смаком
- 1 ч.л. semolina
Підготовка
- Перш за все, збийте розм'якшене масло разом зі звичайним і ванільним цукром. Найкраще використовувати міксер, але якщо у вас немає одного, відчуйте себе самостійно з вінком або звичайним виделкою. Довгий час. В результаті цукор повинен розчинити, а сама маса стане пишною і білою.
- Додайте кімнатну температуру яйце до маси і збити все знову. Потім додайте сметану і перемішайте інгредієнти до однорідності.
- Потім додайте половину просіяного пшеничного борошна і розпушувача до чаші. Починаємо перемішувати тісто шпателем, а потім, додаючи решту тесту, перемішуючи тісто своїми руками, поки не перестає липатися до рук. В результаті необхідно отримати м'яке і еластичне тісто.
- Готове тісто розкачати в шар не більше 0,5 сантиметрів товщини. Передпосівна робоча поверхня з борошном. Заготовлений тісто поділився на ідентичні квадрати близько 5 до 5 сантиметрів. Неприємні залишки тесту, що збираються в kolobok і знову розкачати, щоб отримати той же шар для заготовок.
- Кожна площа тесту вигинаємо так, щоб один край довше інший. Трохи натисніть тісто на широкій стороні. Потім з'єднайте два краї і добре засліпіть їх разом, щоб в процесі випічки вони не відокремлені. Він повинен бути cookie, який візуально нагадує пелюстку. Всередині його, з пальцями, роблять пригнічення для варення.
- Всередині кожен пелюстка, помістіть трохи варення, змішаного з крупою. Монка допоможе варення не поширюватися в духовці, тому цей етап не повинен пропустити. Всі заготовки розміщені на деко, покритих пергаментним папером, на відстані 1,5 сантиметрів один від одного. Під час випікання трохи підвищиться обсяг.
Веб-сайт - Печиво Bake протягом 20 хвилин при 180 градусах. Для отримання хорошого захоплення необхідно отримати. Готові тістечка перед подачею можна посипати цукровою пудрою. Насолоджуйтеся чаєм!
Печиво з варенням в духовці: редакційна консультація Цей рецепт нагадував мене про класику Баку, печиво приходять з дитинства. Однак склад інгредієнтів в цих страв трохи відрізняється. Для того, щоб порівнювати свій смак. Що ви думаєте, що ви переможете?
Якщо вам подобається зробити тістечка з пісочного тіста, я раджу звернути увагу на рецептуру мого колеги Анастасія Чубар. Це в основному порційний тертий торт. Я просто люблю печиво, як це. Пальці добре!
Покажіть мені, як ви робите цей вид торта? Це буде чудово, якщо ви поділите свій рецепт у коментарях. Я побачу тебе!
У лютому я заливу норки з ядерною сумішшю так, щоб солод переходить до сусідів.
Молода Джерзи Бінкчі, які грали в «Знахарі», стали популярними далеко за Польщу