22
Італійська зала ніколи не розуміла, що закуска була від, вирокувала пластину 15 хвилин
Я нещодавно відкрив нове блюдо. мариновані курячі серцяй Рецепт смішно простий, закуска готується дуже швидко (не підраховуючи час для самого маринета). Що мені подобається? Серця можна приготувати на кожен день або здивувати гостей з ними. Ви повинні зробити багато, тому що ви росите їх, як насіння.
Мариновані курячі серця Склад
Інгредієнти для маринаду
Підготовка
Мариновані курячі сердечка: редакційні поради Курячі сердечка смачні самостійно. Але в той же час можна зробити багато цікавих страв з них. Якщо ви готові манжети на плиті трохи довше, радимо звернути увагу на рецепт приготування тушкованих сердець в кремі. Це повноцінний другий, так як серця викопані разом з картоплею в горщиках. Це смачно.
Також на нашому сайті є чудовий рецепт для салату з курячими сердечками від Ольги Матвії. В ній міститься тільки кілька інгредієнтів, але як добре їх об'єднати з собою! Це ідеальне місце для відпочинку.
Курячий оффаль дуже здоровий, тому можна сміливо використовувати їх для приготування різних страв. Це може бути не тільки сердечка, але і пупки, шлуночки і навіть шиї. Моя колега Віта Watchman сказав мені, як зробити найнеприємніший кат з курчатських шлуночок. Пальці добре!
Нарешті, я хочу поділитися іншим дуже оригінальним рецептом курячого сердечника. Що не думають про кваліфіковані господині! Якщо ви хочете здивувати будинку і гостей, не соромтеся приготувати цю страву.
Якщо ваш кулінарний арсенал має авторський рецепт курячих сердець, обов'язково поділіть їх в коментарях. Я чекаю на тебе!
Мариновані курячі серця Склад
- 1кг курячих сердечок
- 1 цибулина
- 2 лаврових листків
- 10 шт чорного перцю горох
- кухар
- зелений
Інгредієнти для маринаду
- 50 мл води
- 1 лимон
- 3 ст.л. рослинної олії
- 3 ст. л. бальзамічного оцту
- 1 ч.л. гірчиця
- 0,5 ч.л. солі
- 1 ст. цукру
- чилі
Підготовка
- Спочатку ретельно промийте курячі сердечка і видаліть всі зайві частини з продукту. Потім в глибокій сковороді або сковороді покласти лавровий лист і чорний перець горохом. Потім залити воду там і відварити її.
- Коли вода починає кип'ятити, додайте курячі сердечка до води. Готуйте їх не більше 15 хвилин, обов'язково зніміть піну, яка утворює на поверхні води.
- Поставте серця назад на голову. В той же час ми зробимо маринаду. Для цього сік вичавити з лимона і перемішати з водою. Додайте рослинне масло, гірчицю, бальзамічний оцет, сіль, цукор і чорний мелений перець за смаком.
- Змішайте отриману рідину добре, щоб сіль і цукор розчинилися. Якщо ви не маєте гірчиці в домашніх умовах, ви можете замінити його вершками хрін. Потім почистити і нарізати цибулину напівкілцями, подрібнити зелень. Наприклад, можна використовувати cilantro.
- У мисці для марине, помістіть серця і цибулю, також додайте зелень. Потім залийте всі продукти з маринадом і перемішайте отриману суміш. Надішліть чашу курячих сердечок в холодильник на 2-4 години. Чим довше закуска маринована, тим смачніше вона. У процесі маринування краще заважати серця від часу. Подаємо холодну закуску з будь-яким посудом. Бодибилдерши!
Мариновані курячі сердечка: редакційні поради Курячі сердечка смачні самостійно. Але в той же час можна зробити багато цікавих страв з них. Якщо ви готові манжети на плиті трохи довше, радимо звернути увагу на рецепт приготування тушкованих сердець в кремі. Це повноцінний другий, так як серця викопані разом з картоплею в горщиках. Це смачно.
Також на нашому сайті є чудовий рецепт для салату з курячими сердечками від Ольги Матвії. В ній міститься тільки кілька інгредієнтів, але як добре їх об'єднати з собою! Це ідеальне місце для відпочинку.
Курячий оффаль дуже здоровий, тому можна сміливо використовувати їх для приготування різних страв. Це може бути не тільки сердечка, але і пупки, шлуночки і навіть шиї. Моя колега Віта Watchman сказав мені, як зробити найнеприємніший кат з курчатських шлуночок. Пальці добре!
Нарешті, я хочу поділитися іншим дуже оригінальним рецептом курячого сердечника. Що не думають про кваліфіковані господині! Якщо ви хочете здивувати будинку і гостей, не соромтеся приготувати цю страву.
Якщо ваш кулінарний арсенал має авторський рецепт курячих сердець, обов'язково поділіть їх в коментарях. Я чекаю на тебе!
Знаючи приховану функцію горщика, ви подрібните на кухні, щоб перевірити її.
Вирощені собаки, які відірвати квартиру до пилу, вони не можуть жити в будинку