Банк знайшов, що велика сума була відсутня з картки, в frenzy назвав її чоловіком.

Коли чоловік і дружина виглядають в різних напрямках, дейн Чи будуть вони? Коли мій чоловік і я отримав шлюб, ми вирішили зберегти гроші на нашому будинку. Ми не хотіли жити з нашими батьками, і квартира, що я успадкував від мого діда дуже мала. Ви можете жити разом, але ви хочете дітей і великої родини.

У нашому маленькому місті було складно, і ми пішли працювати в столиці. Займав три години на дорогу. Але сниться нас переїхали вперед. Я не хочу продати квартиру мого діда і інвестувати в загальний житло. Не встигне бути довгою, і ця квартира була у мене.

Моє батьківство жили дуже скромно, тому ми не врахували на допомогу. Моя мама проживала біля нас, але вона інвестувала всі свої заощадження в її молодшій дочці, тому ми не отримали нічого. Ми зробили все краще.

У два роки вдалося зібрати гроші, які б вистачало б для оплати квартири. Не обмежувався наше щастя. Ми вже мріяли про те, як ми ремонтуємо нашу квартиру, що ми будемо купувати меблі і штори для кухні.

А потім щось відбулося, що я не чекав. На тиждень перед оформленням кредиту на квартиру я пішов в банк, щоб оплатити комунальну квартиру. І я дізнався, що половина грошей зникла з карти, на якій зберігалися гроші на нову квартиру. В банку майже не захопився. Але вона витяжила себе разом і вирішила почекати чоловіка від роботи, щоб її розібратися.

Я був люблячий навколо весняного парку і намагаючись розібратися, як гроші могли б не було Недавня розмова з матір'ю За два тижні до цієї події ми прийшли до нас. Моя людина з'явилася, щоб допомогти сусіду в гаражі, і ми були самотніми.

Вона сказала мені, що її молодша дочка була одружена і хотіла мати велике весілля. З тих, хто не має грошей. І приїхали до нас, щоб запозичити кошти на свято. А потім вона збирається платити нам назад в шматки. На жаль, у нас є місце, щоб жити, ми чекали два роки і все ще чекають.

Я торкнувся її словами в часі. Я завжди знав, що вона любила свою дочку більше. Але це ставлення до свого сина все ще вражає мене. Я сказала її, що це не модно кинути фантастичне весілля, а ще більше приречених зробити це, якщо у вас є копійка.

Моя мати-в-правила губи і не говорила мені з. Через два тижні я забули думати про цю розмову, а потім одну ситуацію переповнену іншим. Увечері, коли мій чоловік повернувся з роботи, розповів йому про відсутні гроші. Мій чоловік спокійно відповів, що він дав свою частину грошей на весілля сестри. вона кохана сестра і він повинен допомогти виконати свою дівчину мрії.

У цей момент я відчував занурення, що захопився в спині. Я не чекав. Він не консультував мене. Це був наш перший скандал у всьому житті. Я допомогла йому внести свої речі і сказав йому, що я не мав намір жити з людиною, для якого я нічого не був.

Де приходять гроші: Почуття чоловіка? За рік. Недавній, мій екс-людейдж прийшов до мене з квітами і родзинками для прощення. Після того, як він повернувся до своєї матері, і його сестра одружена, молодий пішов жити в будинку батька. Але після половини року сестра повернулася додому з оголошенням розлучення, кажуть вони, не згодні з героями.

Плюс, вона вагітна. У мене немає ніде жити зараз, і він прийшов, щоб зробити мир з мною. І я не можу прийняти його, тому що я боїться знову зрадити. Мої батьки мене псували, кажучи, що він не обдурив мене, але просто зробив помилку. Ви можете пробачити це. Не заспокоїти мене! Чи варто прощати чоловіка?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? У нас є право зробити помилку. Жінка зробила те, що її серце сказав їй. Захищаючи свої кордони, але й різко. У цій історії є те, що колишній чоловік героїні прийшов, щоб попросити її прощення, коли він був на вулиці. Чи не існує майбутнього для цього зв’язку?