Дослідна мати трьох навчає мене як використовувати пральну машину як пральну машину.

У мене є хороший друг, Оксана. Вона має три дітей і розробила унікальний талант. Вона знає кожен живий хак у світі. Вона є матір'ю, яка знає все і знає все. І я щасливий всмоктувати свій досвід. Недавно продемонстрував мені, як сушити пральню в пральній машині. вона повинна висушити її спідницю для школи, тому вона дізналася.

Дослідна мати трьох навчає мене як використовувати пральну машину як пральну машину.

Редакція "Сайт" Він ділиться з вами цей чудовий життєвий хак, який може бути корисним для всіх.

Часто буває те, що потрібно зараз. Спеціально для sluts як мені. І тепер вам потрібен цей светр, але це ще вологий. Не варто сушити нагрівачі. Але що про?

З цієї нагоди існує така порада мого друга Оксани. Все, що потрібно висихати одяг - пральна машина. Складання, huh? Але будь-яка пральна машина може стати сушителем при необхідності. Про це знають люди.

Що потрібно зробити. Візьміть великий і щільний рушник, очищайте і висушіть. Тепер кладемо її в пральну машину. Не прокочуйте в рулон, розподіліть його якомога простіше. Поставте одяг всередину, щоб висохнути.

Важливо відзначити, що чим більший рушник, тим краще він справляється з завданням. Найкраще взяти велику ванну рушник, тоді речі висихають набагато ефективніше.

Далі потрібно покласти пральну машину на спинку. Достатньо при максимальній швидкості. Все про пральну машину. Коли ви отримуєте одяг з машини, ви побачите, що вони майже сухі. Пальник поглинає більшу частину води. Я просто потребує трохи сушки.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Після всього небажано висихати речі в квартирі. Цей метод може допомогти ефективно сушити їх. Тепер ви знаєте, як сушити пральню в пральній машині. Ми сподіваємося, що цей метод буде корисним для вас і буде корисним. В житті є різні ситуації. Це круто, що ви можете знайти такі незвичайні додатки, знайомі речі!