Я отримую кришталеву салатну чашу з шафи, щоб послужити салат «Запобігання весни».

Є одна страва в моєму арсеналі, що я збираю сімейний кристал з моєї шафи. Моя мама використовується для цього, і тепер я робити. обідній стіл відразу змінюється і стає таким святковим! До речі, Корейська морква салат рецепт Я теж успадкував, якщо я можу сказати так. І мій бабуся і мій мама варила закуску. Пальці добре!

Рецепт салату з корейською морквою можна приготувати різними способами. Наприклад, викласти інгредієнти в шари, змащуючи їх майонезом. Або просто перемішайте всі продукти. Дуже гарний настрій. Головне - прикрасити салат морквою в корейці і зеленню. Це поєднання кольорів виглядає дуже красиво в тандемі з кришталевими стравами.

інгредієнти
  • 200г Корейська морква
  • 3-4 яйця
  • 200 г консервованої кукурудзи
  • 2 зубчики часнику
  • 100г копчена або варена куряча ніжка
  • Майонез за смаком
  • Зелений смак
  • Сіль за смаком

Підготовка
  1. Салат зроблений смішно просто. По-перше, варити цільні яйця. Як зробити це правильно, можна прочитати в нашій статті за посиланням. Далі почистити яйця і вирізати їх невеликим кубом.

2. Якщо приготувати салат в шарах, покладіть половину яєць внизу невеликої чаші кристала. Потім через часникову муфту вичавити часник в майонез і перемішати соус. Змастити перший шар салату.
  3. Наступним шаром є копчена куряча ніжка. Подрібнити і покласти на яйця майонезом. Потім посипаємо м'ясо консервованим кукурудзою і змащуємо все знову майонезом з часником.
  4. Потім викласти шар кореневої моркви і почати повторювати шари з першого. Як правило, в невеликій кришталевій чаші можна викласти всі інгредієнти в 2 шари кожного. Головне - прикрасити закуску морквою шапкою в корейці і зеленню. Як кріпити або петрушки. Безкоштовно!

Сіль призначають в рецептурі, але я зазвичай не додаємо його, тому що у мене є достатній смак майонезу і гостроти часнику. Якщо ви збираєтеся змішати всі інгредієнти, спробуйте порізати курячу ніжку і яєчний білок в тонких смужках. А жовток можна просто подрібнити в кришку.

Корейська морква поєднується з багатьма іншими продуктами. Не боятися експериментувати і спробувати щось нове. Наприклад, до салату можна додати свіжі огірки і капусту Пекіна. Або зробіть салат з запечених овочів. Я також люблю поєднання моркви, консервованих бобів і редисків. Про нас

І якщо ви любите прогулятися на вже родденному шляху в кулінарії, я рекомендую вам перевірити пару рецептів від колег. Наприклад, я дуже люблю закуску з морквою в корейці і куркою. Особливість страви полягає в тому, що зручно його подавати в порційні трателі. Ідеально підходить для святкового столу!

Такпросто Я також раджу поглянути на салат з корейською морквою і курячим сердечником за рецептом Ольги Матвей. Поєднання бомбардувальника! Однак цей майстер не варить інших страв.

Розкажіть мені, що вам подобається морква в корейці? Які продукти ви об'єднуєте його?