Діти зобов'язані підтримувати своїх батьків, з 25 ви можете сміливо почати давати гроші

Чи повинні діти підтримати своїх батьків? Для багатьох це те, що минуле. Тим не менш, є ті, хто вважає це норма, моральний обов'язок дорослого потомства. Тамара Василіївна та Єгор Григориевича є одним з цих людей. Що думають про свою дочку, читайте сьогодні

Я виріс в сім'ї, що всі мої діти підготували мене за гроші. Моя мама розповіла мені, чому це необхідно і чому важливо добре вивчити, щоб мати гарну роботу в майбутньому: «Ви будете рости і допомогти вашому мамі і батькам». Хто ще не ти? Як добре бабуся, див? Я зроблю свій дівчині!

Моя мама допомогла мені бабуся. Не тільки вона дала її регулярні гроші і сплачує комунальні послуги, але вона також прийшла на вихідні, щоб зробити загальне очищення. Іноді я взяв мене з нею, щоб навчити мене все.

Р

Я був лише 5 років, і мій мама майже підійшов до свого 30-го дня народження. Я пам'ятаю цей відпочинок дуже добре. Ми посидимо разом з родиною на лавському столі, і наші батьки розповідали про гроші в будь-який час. Здавалося б,

«Якщо ви інвестуєте у дітей, старий вік буде комфортним», - сказав мій мама. А батько сказав: «Діти мають обов’язок підтримати своїх батьків». Я був маленькою дівчиною і не розумію все. Але навіть тоді я відчув, як відповідальність лежав на моєму крихкому плечі. Я думав, що батьки не будуть любити мене, якщо я не допоміг їм. Звісно, в якому віці, допомога була в маленьких речах. Але це почуття, як сноуборд зріс протягом багатьох років.

Після школи, який закінчив золотою медаллю, вступив до бюджету в престижний університет. Я мав розпочати роботу під час навчання. Мої батьки сказали, що це допоможе мені адаптуватися до реалій дорослого життя.

Я не знаю, як я зміг об'єднати все. Але в кінці я отримав червоний диплом і пропозицію від роботодавця відразу після закінчення. Як на хорошому рахунку - мій мама сказав, що це найважливіше в житті. Не прокинувшись знову, але ще й прагнути.

Крок за кроком я виріс і перемістив кар'єрні сходи. Вже кілька років вдалося досягти великої висоти. І коли я повернув 25, моя мама була викликана і після звичайного привітання сказав, що тепер я повинен допомогти їм фінансово.

Мій внутрішній 5-річний пішов. Ось мій найдовший час. Я навіть подобав його спочатку. Я відчув, що всі ці роки пішли до своїх цілей. Я дуже корисний. Але як минулий рік, зростали апетити батьків.

Мої батьки думали, що я повинен платити за харчування і харчування. Я знав, що я почав витрачати більше на себе. Через це практично неможливо зберегти гроші. Я вже давно мріяв про свою квартиру, бо жив у зданій квартирі.

Я б не знаходився. Моя мама зробила скандал, коли я сказав, що я не можу дати їй стільки грошей щомісяця. Не дивлячись на те, що моя мама все ще працює. Вона була лише 53 років. Але вона все ще забезпечена мамою. Я думаю, що я не маю достатньо грошей для себе. Хоча я не розумію, як це було можливо, тому що перед тим, як без моїх грошей, вона і її батько може впоратися нормально.

Моя мама згадувала мене несердно і невтомно. Вона подарувала мені життя, і я не готовий нічого робити в поверненні. Але це не вірно! Я вдячний батькам. Ви завжди можете покладатися на мене. Але це не дивно, що для мам.

Одного разу вона натякала, що в її старій вікі я бажати про неї. Я вже так поцікавився цими розмовами, які я сказав, що я отримую медсестра, це все. Захворити мами багато. Так що ми не говорили протягом місяця, поки вона отримала комунальний рахунок і відправила його до мене.

Коли я говорю з кимось про мої відносини з батьками, кожен перетворює свій палець до свого храму. "Це не нормально, не ви думаєте, що ви йдете до психолога про це?" Я думаю, що це все більш і пізно. Хто мав цей досвід, як ви керуєте?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Допомога кваліфікованого фахівця дівчина дійсно потребує. Зняти з проблемами свого презенту, які почали виникати в дитинстві, завжди складно. На жаль, батьки героїні створили хибну ідею в її голові про те, що має бути сімейний зв’язок. Не добрий запах тут!

Покажіть мені, що поради ви даєте дівчину?