Свічки врятують будинок від домішок і недуг: коли і як світло

Так новий християнський відпочинок вибивається на наших вікнах з персистентною краплиною, його ім'я - Критенія. Яка дата зустрічі Господа?Звертаємо вашу увагу на те, що свято має постійний день 15 лютого. Ісус Христос зустрівся з представниками людської гонки.



Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, які традиції цього яскравого християнського свята асоціюється з.

У день смерті Господнього Літургія Дівіна супроводжується обов'язковим освітленням свічок. У храмі збиралися свічники, захоплювалися свічки в руках і витерли молитву, щоб попросити Господа за своє благополуччя і підтримки.

Християни вважали, що світле полум’я свічки визнає чистоту і силу віри, що вона несе людські молитви на небо. Сонячні свічки мають велику цілющу силу і здатні захистити людей і їхні будинки від неприємності. Свічки були привезені додому і ретельно зберігаються за іконкою.



Якщо не було можливості відвідувати церковні послуги, люди будуть світлі свічки в домашніх умовах і промені перед іконостасом.

Добрий знак цього дня – донести до храму пожертви. Перш за все, рекомендується зробити пропозицію парам, які мають новонароджений, щоб малюк виростив сильний і здоровий.



У храмі також привозили воду до церкви, щоб засвідчити його. Сренена вода має такі ж цілющі і потужні властивості, як хрещення.

Як використовувати свічки від Sretenia?
  1. Свічки запалюються, коли починають молитися.
  2. Полегшіть свічку під час громіздки або іншої катастрофи, щоб захистити себе від катастрофи.
  3. Свічка також використовується для променя для здоров'я матері і дитини під час важкого народження.



  4. Сребенський свічник запалився і кладав в головах покійного – вказував душу шлях до іншого світу.
  5. При пожежі Сренського свічок, будинки очищалися від нечистих речей, захворюванні, злий очей і страху були видалені з дітей і дорослих.
  6. Якщо почалася хряща тваринництва, свічка запалилася в ячмінь і перевозила навколо кожного тварини, щоб зняти псування.



  7. Свічка запалилася в будинку, щоб заспокоїти скандал.
  8. Схрещені свічки не можна відкинути, їх залишки забираються до церкви.


Що таке дата зустрічі Господа: ознаки, правила та заборони Зустріч є хорошим днем, щоб запропонувати дівчатам. Люди привели, що почуття хлопця, який одружився на великому святі, дійсно щирий. Ви можете одружитися в цей день, хрещення дітей.



Як у будь-якому релігійному святі дотримувалися правила та заборони. Наприклад, м'ясні страви слід виключити з раціону в цей день, хоча строгий швидкий не варто.
Не можна сердитися, худати, робити скандали і кисті. Також заборонено займатися рукоділлям, миттям, важкою фізичною працею.

Ви не можете дайвувати і проводити будь-які магічні обряди. Чудовий гріх для свята, щоб влаштувати вечірки, бенкети та напої. Не допустимо заперечувати страждання в алмах або можливу допомогу. Не рекомендується починати новий бізнес 15 лютого, щоб зробити плани на майбутнє.



Цей день також символізує нараду холодної зими з весною. Ми не знаємо, хто виграє, взимку або навесні. Але кожен вже хоче відчути теплі промені сонця і вдихати тонким ароматом вихрової природи.

Люди знають донора: «Якщо роостер п'яний на Сренені, окис буде подано на День Юрія!» Є ознака, яка була протестована протягом декількох років: якщо 15 лютого сонячна погода і вона починається з покрівлі, очікується ранньою і теплою пружиною. Неперевершено, якщо небо вкрито хмарами, і є заморозки зовні - весна буде довгою і прохолодною. Давайте подивимося, чи працює знак.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное