Елегантний Владислав Лісовець наказує викинути ці наряди до літа 2023

Ви не повинні продавати свою душу до девілу, щоб виглядати як молоді, так і на 50. Владислав Лисовецьй Просто стиліст переглядає себе і знає, що потрібно для ідеального образу. Фахівець одягу назвав 6 елементів шафи, які потрібно позбутися від 2023 року. Я тебе здивує такі заборони. Але стилісти краще знають, що не вони?

Instagram / @utopist.art Владислав Лисовець Владислав Лісовець з Баку. На той час він прийшов, щоб побудувати кар'єру в Москві. Пристрасний модний коханець став великим підприємцем. Мережа салонів краси «CONTORA lisovets», а також проводить стильну школу «LISOschool».

Стиліст часто блимає на екранах телевізора як представитель і суддя в різних модних шоу. І Лісовець зумів запалити в парі російських серіалів. Владіслав назвав найстимальніший і модний тренд в Росії. Не дивно багато людей слухають його.

8149764

Нещодавно Лісовець розповіли, що речі в гардеробі повинні бути покинутими один раз і за всю 2023. Напередодні нового весняного сезону дуже зручно проводити основну ревізію в шафі з одягом і позбавлятися від всіх невиліковних рогаток.

Відгук в шафі: що потрібно позбутися від прямо зараз
  1. Ви ніколи не здогадуєте, що у верхній частині цього списку. Спорт взуття! Владислав вважає, що він повинен бути використаний строго для його призначення, тобто грати в спорт. Наприклад, ходьба або їзда в тренажерний зал. Елегантний Владислав Лісовець наказує викинути ці наряди до літа 2023

Пілінги

Але доповнювати зображення за допомогою кросівки або кросівки, особливо якщо мова йде про жіночий одяг, просто приступати. Згідно з стилістикою, раніше можна було носити сукні або спідниці з спортивним взуттям. Але це виглядає дивним. Я дивлюся, якщо ви погоджуєтесь з цим?

2. У 2000-х роках вибивають на наших шафах! Що означає, що ви повинні. стоп зносостійкийПрихильники своєї фігури. У місці настає гранг і скеля 'n' рулон. Час протесту і показати свої тіла, як вони є. Елегантний Владислав Лісовець наказує викинути ці наряди до літа 2023

Пілінги

Звичайно, вам не потрібно носити одяг в палиці. Однак, привітаються чіткі силуети та лінії. Всі вболівальники за розмірами куртки тепер, щоб покласти його злегка, здивовані. Здавалося б, класична річ в шафі. Але Лисовець не думає.

3. Але наступна заборона дійсно не варто хвилюватися. Стиліст відкидає. худі джинсий Це модель, яка повністю затягує ноги і висвітлює недоліки навіть на найбільш точному малюнку. Елегантний Владислав Лісовець наказує викинути ці наряди до літа 2023 р.

Замість таких джинсів набагато краще вибрати модель фритюра. Зараз на модному ринку є величезна кількість стилів для різних видів фігур. Так заміняє худий не буде проблемою.

Владислав Лисовець також радить сказати, що добрий список один раз і назавжди. свінгерий Неважливо, наскільки тепло ви взимку в такому одязі, ви не зможете дістатися до свого повного потенціалу в них. Стиліст вважає, що епоха витяжки довго передається: «Для того часу намагатися більш жіночним форматам одягу. й

Я носила муховий костюм зимою. Якщо Лисовець побачив мене на вулиці, він захопив своє серце. І все тому, на його думку, одягаючи такий одяг в повсякденному житті неприпустимо. Костюми спортивні виготовлені для спорту і ходьба з собаками - період! Elegance повертається до моди.

Як для аксесуарів Владислав рекомендує позбутися від окуляри в невеликій рамі. John Lennon використовується для носіння щось схоже. Тим не менш, це безвідмовно. Рамка à la cat's eye також відхиляється на фоні. І на перші окуляри з великим масивним каркасом. У вас є один?

Ну, якщо ви не захочете про консультацію Лісовець, я отримую його. Жінки часто вибирають комфортний одяг, а не дивлячись на те, наскільки елегантно виглядають. Я не думаю, що хтось хоче відмовитися від костюмів і витяжок. Що ви думаєте?

Покажіть мені, ви дотримаєте модні тенденції і будете дотримуватися рекомендацій стиліста?