Я сміюся на обличчі критики.

Ну, поговоримо. стереотипи? Тема - вічна класика, адже завжди буде людина, яка з його стереотипним мисленням нагадує нам, що консерватизм все ще існує. Перед вами є 74-річна леді, яка стильно вдягає в тренажерний зал і пагони для модних журналів. В цілому він любить життя.

Instagram / @colleen_heidemann Але є завжди непристойна людина, яка буде писати в соцмережах жінки, яка у віці її невірно виглядає так і робити такі речі. Я повністю не погоджуюсь з цим! У цій статті я поясню, чому так важливо поговорити про цих жінок в публічному режимі.

До тих пір жінка впевнена в собі, громадська думка не хвилює її багато. І вона не піклується про неї, бо найголовніше Вона любить себе. Colleen Heidemann, 74, не думають про стереотипи. Вона знищує їх!

Instagram / @colleen_heidemann Не дивлячись на її зрілий вік, жінка продовжує одягатися екстравагантно і застосувати яскравий макіяж. Ця леді зробила весь бренд з свого способу життя, який успішно сприяє соціальним мережам. Більше 340 000 людей слідувати за сторінкою TikTok. І в Instagram кількість абонентів перевищили 420 тис.

Збірник використовується для роботи в якості рейсу. Вона завжди була одягнена голкою. Неприємний зовнішній вигляд був частиною професії. Але в повсякденному житті жінка також любила одягатися. Одяг і макіяж став способом вираження себе.

У той час як все ще дуже молодий, Colleen був зачарований красою і витонченістю іконових акторів Софії Лорен, Audrey Hepburn, Grace Kelly і Elizabeth Taylor. Відомі жінки надихнули свою індивідуальність у зовнішніх трансформаціях.

У модному світі, коли вона була майже 70. Не вдалося уявити, що протягом декількох років вона стала однією з найвідоміших вікових моделей світу. Не просто запускати соцмережі. Вона зірвала в рекламних оголошеннях відомих брендів косметики і одягу, а також бере участь в модних шоу.

За останні 5 років модель вдалося співпрацювати з багатьма відомими фотографами, художниками макіяжу, модними дизайнерами та стилістиками. Крім того, Collin дебютував фільм, що розпочнеться в жахівському фільмі Отець Флс. Жінка мріє про продовження своєї діяльності. Вона хоче розбити стереотипи класичних бабусях в кіно.

, Україна

Instagram / @colleen_heidemann Головне завдання американської жінки – насолоджуватися життям. вона дійсно щаслива, що вона робить. За своїм зовнішнім виглядом вона передає своє ставлення до світу. Колін виділяє красу і мотивує оточуючих тим самим.

Щоб бути чесною, щоб викликати цю жінку бабуся просто не повертала мову. Вона ретельно контролює її зовнішній вигляд. Дієта Colleen не містить легких продуктів. Модель зосереджується на овочах і фруктах, а м'ясо їсти лише кілька разів на рік.

Instagram/@colleen_heidemann Гейдманн також активний спорт. Вона часто показує в соціальних мережах, як вона працює в тренажерному залі під наглядом чутливого тренера. Це так мотивація! Ви подивитеся на Colleen, і відразу є бажання зробити щось активний і корисний для тіла. Вона також практикує йога і плаває в басейні.

Фото та відео Collin часто викликають бурю позитивних емоцій. Тим не менш, є ще люди, які постійно писують дивні коментарі жінці. Вони кажуть, що це неприпустимо в цьому віці, щоб пройти в чорнильних джинсах, блискучих суконь або, Бог заборонений, відкриті купальники.

Instagram/@colleen_heidemann Булсіт! Ми маємо право носити те, що ми хочемо. Стоп обмежує себе ступінчастими лімітами. Краса, творчість, індивідуальність і, найголовніше, щастя немає терміну придатності. І Collin доводить це власним прикладом. Я дуже люблю ці жінки. Я сподіваюся, що вона надихає вас на власні досягнення!