До цього рейсу я не знаю, що були для бур'янів.

Будь-який, хто коли-небудь був до громадського туалету торгового центру, який подорожував літаком або поїздом, ймовірно, приділяв увагу дивному дизайну туалетного сидіння. Безкоштовний туалет Він має дивну форму сидіння на туалеті у вигляді латинського листа U. Чому ці сидіння мають виріз в центрі? Відповіді на це, і не одне. Це свідома форма та її обґрунтування.

Редакція "Сайт" Я вирішив подивитися на це питання і розповісти про це унікальний винахід.

Ось чому туалетне крісло в туалеті виглядає так чудово, звичайно, там. В першу чергу, сидіння U-подібного типу повинна поліпшити гігієну. За його словами, ця форма дозволяє використовувати туалет без контакту з чутливими місцями людини. Це іноді складно зробити, особливо коли поїзд працює.

Ця форма універсальна і підходить як для чоловіків, так і для жінок. Як це відбувається на практиці? Докладемо деталі.

До цього рейсу я не знаю, що були для бур'янів. , До цього рейсу я не знаю, що були для бур'янів. р.

Коли людина сидить в подібному сидіння, його каусальні сидіння не доторкнуться до самого сидіння. Це захищає особу від контакту з променями та іншими забруднюючими речовинами. Дуже важливо при відвідуванні безкоштовного туалету.

Вікімедіа також підходить для жінок. Захищає руки від дотику унітазу під час проведення гігієнічних процедур. Завдяки цьому розрізі жінки не потраплять в контакт з мікроорганізмами на сидіння.

Ще одна причина виготовлення U-подібних місць факторй Вони просто дешевше, ніж виробляють. Як ви знаєте, в масовому виробництві це дуже важливий аспект. Крім того, було доведено, що ця форма є менш ймовірним, щоб стати жертвою євреї. Як смішний і абсурдний, як це звуки, туалетні сидіння вкрадені навіть у вільних туалетах.

Якщо літак потребує зробити кілька коротких рейсів протягом дня, для того, щоб отримати автомобіль необхідно дуже мало часу. У таких випадках очищувачі тільки промивають килим в туалеті повітряного судна, а сам туалет не стерилізує його на всіх.

До цього рейсу я не знаю, що були для бур'янів. Габаритний зображення

Крім того, на літаку немає ніяких слідів про злочину унітазу. Згідно з офіційними документами, в кожному номері є один туалет. На практиці це не завжди спостерігається.

Пілінги В туалеті все ще є технічні характеристики, пов'язані з чим відбувається відходи, що потрапляє в туалет. Вони просто не залишають літаку під час польоту. Спеціальна система побудована в літак, завдяки яким людські відходи поглинаються насосом в спеціальний резервуар в хвостик повітряного судна. Очищувачі використовують спеціальні хімічні речовини, після чого плями на унітазу дуже рідко і швидко знімаються водою.

В цьому світі є одна менша загадка. Пам'ятайте, що спеціальні правила гігієни слід дотримуватися в туалетах. Про нас

Photo by MarkBuckawicki, CC0 1.0 Універсальна публічна дедикація домену, через Wikimedia Commons