Соковиті курячі труси за ГОСТом «Маде в СРСР»

«Для серця чоловіка через шлунок» мій бабуся сказав мені. І вона була абсолютно правою. Я верифікований з власного досвіду, що шлях до подяки і любові всіх господарств був тродден таким же чином. Допоможи мені переконатися, що. соковиті курчато-бристові пиріжкиУ 1959 році вперше надруковано книгу «Коксінг».

Але повернувшись до початку моєї історії. Я використовую для того, щоб кожен самоогляд господині (і я також вважаю себе одним з них) повинен бути в змозі варити зав'язки. Що таке велика угода? Я взяв фаршу фаршу, білого хліба або лофа, додали цибулю, спеції, змішані - все, можна обсмажити, головне, вкласти душу в кулінарії!

Хоча результат не завжди радий мене. Пізніше я дізнався, що «сул» повинен бути пропорційним. Я почав готувати смачні котлети з ніжним вершковим ароматом. Всі мої друзі запитали мене, щоб поділитися рецептом цієї чудової страви, тому я вирішив розповісти вам мій секрет.

Соковиті курячі груди Склад
  • 1кг курячого грудного філе
  • 250г білого хліба або лофа без скоринки
  • 350 мл молока
  • 30г вершкове масло
  • христина белла
  • сіль

Підготовка
  1. По-перше, куряче філе двічі пропускають через м'ясорубку з великим грилем. Потім зробіть вершкове масло з холодильника. Соковиті курячі труси за ГОСТом «Маде в СРСР»

2. Потім порізати хліб з скоринки і замочити його в молоці. Нарізати однорідну масу і додати в м'ясо, добре перемішати.
  3. Потім пропустіть всю масу знову через м'ясорубку, посоліть отриману м'ясорубку і додайте вершкове масло до неї при кімнатній температурі. Соковиті курячі труси за ГОСТом «Маде в СРСР»

4. Змішати масу ретельно і покласти в холодильник, дати деякий час познайомитися з продукцією.
  5. Далі формують крапки і згортають кожну в паніровці. Смажені шпаклівки в суміші рослинного і вершкового масла в добре розігрітій сковороді 3-4 хвилини з кожного боку. Ви не повинні обкладатися. Соковиті курячі труси за ГОСТом «Маде в СРСР»

6. Після обсмажування слід перевертати по боках, накрити сковороду кришкою і на невеликому вогні дати їм протріть до 7 хвилин. Зайдіть! Ви можете сміливо лікувати дивовижні котлети до родичів і друзів.

Соковиті котлети з курячих грудей: редакційна консультація Замість дорогих курячих грудей можна вирізати м'ясо з ніг, смак страви не буде гірше. Але обов'язково відокремити шкіру і сухожилля - краще не додавати їх до фаршу. Крім того, можна обгорнути невелику частину холодного масла в кожному кроці. Вони будуть гарячими і стануть ще більш соковитими. «Олія не зіпсована!»

Кожен використовується для додавання бруса до котлет. Але намагатися приймати білий хліб замість лофа. Поведи мене, котлети будуть більш пишними, потім. Якщо не було хлібобулочних виробів під рукою в домашніх умовах, не варто підготувати: можна потерти або подрібнити висушений хліб (тільки не чорний) або лофа в блендері, висаджені скоринки також підуть в курсі. Немає тріщин - взяти борошно кукурудзи або пшениці, яку ви знайдете на кухні.

Я майже забули! Найголовніший стан, який один раз «у великому секреті» розповів мій мама-в-завдяки (глюже здорове здоров'я, Бог!). Для того, щоб котлети вийшли дуже, дуже смачно і чоловік дуже сподобався, він повинен бути голодним. Бон привіт!