На перший день з’явилась думка про те, що хлопець дав дорогий гаманець

Всі дівчата мрії перша дата Так само, можливо. Або хоча б вони хочуть, щоб принести лише позитивні емоції. Але що якщо вечеря в ресторані виявилася настільки досконалою, що питання виникає в голові: «Що ловити? й

Аліна вперше в цій ситуації. Чоловік не тільки познайомився з квітами, замовив столик в ресторані і оплачується вексель, але і дав їй дорогі подарунки. Що це таке? Я хочу, щоб дізнатися її історію і відповісти на це питання в коментарях!

Я часто зустріти чоловіків онлайн і подивитися нічого неправильного з ним. Я не сподіваюся знайти чоловіка онлайн. Для мене це більше способу, щоб весело і просто мати хороший час з однодумців.

Часом ми зустрічаємо кілька разів. Але я ніколи не був закоханим в когось на сайті знайомств. Однак є винятки до кожного правила. A місяців тому я зустрівся з дивовижною людиною. Я відразу подобав йому, на фото він виглядав дуже сміливо і велично.

До першої зустрічі ми обговорюємо менше тижня. Я думаю, що ми зустрілися раніше, але Арсенія була за кордоном. Ми домовилися про те, що незабаром він прибув, ми будемо вечеряти. В день його прибуття в ресторан.

Я ніколи не був таким дорогим ресторанам. Я тільки почула похвалу Версаль, але я ніколи не відвідав такі розкішні заклади. Я знав, що я мав виглядати сто. Я вирішив піти в салон краси і зробити волосся макіяжом. І до цього я відпочивав весь гардероб в пошуках коханої сукні, яку я носила тільки 2 рази в моєму житті.

Дії справжнього чоловіка Арсенія прийшли після мене в машині, не пізнаючи за хвилину. Він урочисто подарував мені дуже хороший букет квітів, сати в машині, і ми переїхали до ресторану. Найцікавіше, що ми говорили про все, якби ми знали одне одного надовго. Я не відчув ніякої незручності.

69

Вечеря було чудово! Ми замовляємо страви морепродуктів, і до нього середземноморський білий сухий. Я не помітив, як наша дата прийшла до кінця.

Наприкінці зустрічі з’явилася невелика коробка з невідомим змістом: «Це для вас, дорого». Я був плутаний, тому що я не чекав, щоб дати мені щось. Я почав швидко згадати ознаки, пов'язані з такими речами. Я використовую, щоб дізнатися це дуже добре.

Р

Пелешки «Прийняти подарунковий гаманець слід тільки від людини більш фінансово закріпити», поміщений в голову. Що було важко сперечатися з. Але що якщо це ще погано? Дуже задоволена і відмовилась від подарунка. Арсенія посміхалася і приховує коробку. Він не наполягає.

Після цієї дати ми зустрілися кілька разів. Але Арсенія здавалося мені трохи холоду. Я не знаю, що це. Можливо, він відступив, що я повернув свій подарунок? Я пішов на жіночий форум для порад. Дівчата в коментарях почали говорити про чоловіка, щоб купити мене з цим гаманець. Іноземці сказали, що він був просто щедрим, і це його любовна мова.

Як ви знаєте, яка сторона правда? Мені потрібна порада, тому що я люблю Арсенію дуже багато і хотів би продовжити побудову відносин з ним.

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Аліна каже, що вона хоче відносин з Арсенієм. Але в той же час вона шукає підтримку в Інтернеті від незнайомців. А замість того, вона повинна просто поговорити з чоловіком безпосередньо, дізнатися про свої почуття. Можливо, через подарунки, він дійсно показує свої хороші наміри? З іншого боку, хтось може подумати, що цей спосіб він хоче замісити жінку.

Цікаво, що ви будете робити на місці основного персонажа? Чи приймаєте такий дорогий подарунок від незнайомця на перший день?