13
Закарпатські пельмені «Гілуна» з м'ясом і кварів, тісто, ніж пельмені
Я читаю, що в Івано-Франківській області співробітники одного з ліцеїв готують для наших захисників «золуна» - пельмені на кефірі. Традиційна закарпатська страва. І це було смачно.
Варенс на кефірі
Я шукав у пояснювальному словнику Бориса Грінченка. Жилети – м’ясні пельмені. Це цей тип пельменів, з начинкою м'яса. І тісто для них не обов'язково на кефірі. Хтось перемішує його в завареному вигляді, на яйцях і окропу; хтось традиційно - свіжі, на воді, з додаванням яєць (200 г борошна, половина склянки води, яйце, трохи солі); і хтось варить ці пельмені на кефірі.
570854
Моя мама часто варила тісто для пельменів з кислим молоком: сусід приніс до нас домашній молоток, який переїхав до життя в с. і зберігав корову. Після того, як запліднена більшість з них, відверта замість кефіру, з підігрівом сиру. І варені пельмені з кислим молоком. Однак цілком доцільно сказати, що пельмені на кислому молоці більш традиційно, ніж на кефірі. Борошно, кисле молоко, сіль за смаком - ніжне тісто, пухнастий.
Сьогодні ми будемо говорити про те, як приготувати. кефірЦе позолочені. І позолочені варять з м'ясними фаршами. Передплачений.
р.
інгредієнти
Як приготувати пельмені на кефірі
Пожежте кварки і приправте їх. готовийй Окремо подається сметана.
У холоді ця страва однакова. А влітку можна варити пельмені на кефірі з начинкою з полуниці, вишні, вишні, сливи, чорниці ...
Варенс на кефірі
Я шукав у пояснювальному словнику Бориса Грінченка. Жилети – м’ясні пельмені. Це цей тип пельменів, з начинкою м'яса. І тісто для них не обов'язково на кефірі. Хтось перемішує його в завареному вигляді, на яйцях і окропу; хтось традиційно - свіжі, на воді, з додаванням яєць (200 г борошна, половина склянки води, яйце, трохи солі); і хтось варить ці пельмені на кефірі.
570854
Моя мама часто варила тісто для пельменів з кислим молоком: сусід приніс до нас домашній молоток, який переїхав до життя в с. і зберігав корову. Після того, як запліднена більшість з них, відверта замість кефіру, з підігрівом сиру. І варені пельмені з кислим молоком. Однак цілком доцільно сказати, що пельмені на кислому молоці більш традиційно, ніж на кефірі. Борошно, кисле молоко, сіль за смаком - ніжне тісто, пухнастий.
Сьогодні ми будемо говорити про те, як приготувати. кефірЦе позолочені. І позолочені варять з м'ясними фаршами. Передплачений.
р.
інгредієнти
- 600г м'яса (ясен і свинина)
- цибуля, коріння за смаком
- 250мл кефір
- 0,5 кг борошна
- 0,5 ч.л. солі
- 0,5 ч.л. соди
- 0,5 ч.л. цукру
- 0,5 ст.л. рослинного масла
- наповнювач
- льод для кварків (за смаком)
- сметана
Як приготувати пельмені на кефірі
- 600 г м'яса ( яловичина навпіл зі свининою) покласти в окропу для збереження соковитості м'яса. Додати цибулю і коріння за смаком. Немає солі! 1 час, і це зроблено.
- Тепер тісто. У 250 мл кефіру жирним вмістом 2,5%, заливаємо половину борошна, яка піде близько половини кілограма, додаємо 0,5 чайні ложки солі, соди, цукру і 0,5 столових ложки рослинної олії. Контейнер повинен бути кімнатним, щоб під час бродіння тісто не заплітає.
Пожежте кварки і приправте їх. готовийй Окремо подається сметана.
У холоді ця страва однакова. А влітку можна варити пельмені на кефірі з начинкою з полуниці, вишні, вишні, сливи, чорниці ...
Студенти радянської школи вирішують приклад в 1 хвилину
Зміяти внутрішню дитину, знайти дружній собаку на малюнку