Суп гречки для господинь, які втомилися від довгих рецептів, це можна освоювати

Я повинен визнати, що я неймовірно мереживна господиня. Здається, що руки ростуть з правого місця, але довгі рецепти роблять мене сумними. Якщо є занадто багато дій, я віддаю без обробки. У мене є дуже прості страви. Як гречаний суп і картопля. Цей суп був колись зробив мій бабуся в с. І я повернуся до цього рецепта весь час. Як кажуть, сокири. Що це?

Суп гречки для господинь, які втомилися від довгих рецептів, це можна освоювати

Редакція "Сайт" Він ділиться з вами рецептом цього неймовірного супу.

Суп з гречки з картоплею Склад
  • 3 л води
  • 1 ст. гречки
  • 3 картопля
  • морква
  • беладонна
  • сіль і перець

Підготовка
  1. Підготовка, звичайно, простий. Спочатку заливаємо воду в каструлю і кладемо на вогонь. Суп гречки для господинь, які втомилися від довгих рецептів, це можна освоювати

2. В той час як вода прогрівається, подрібнюють цибулю. Натирайте моркву на дрібній тертці. Все це обсмаження в каструлі. Спочатку цибулю до золотистого кольору, а потім морква до роу. На цьому етапі можна додати сіль і перець за смаком. 689564

3. Коли вода кип'ятить, додайте вимитий гречку. Змити крупу можна. Але ми мали окрему статтю про це. Всі наші аргументи є. Суп гречки для господинь, які втомилися від довгих рецептів, це можна освоювати

4. Очистити картоплю і вирізати кубики. Додайте картоплю в воду кілька хвилин після перекидання ще раз окропу. Суп гречки для господинь, які втомилися від довгих рецептів, це можна освоювати Р

5. Потім варіть суп на повільному вогні. Все залежить від картоплі. При готовності гречки і картоплі додайте тост. Після цього кип'ятять кілька хвилин. За смаком можна додати свіжі зелені. Суп гречки для господинь, які втомилися від довгих рецептів, це можна освоювати

Ми пропонуємо простий і легкий суп. Окремо можна випікати м'ясо або варити рибу. За вашим смаком. Іноді я просто хочу цей суп. Нагадуємо мені про свій дідусь у селі. Коли ви приїжджаєте додому після цілого дня гри на відкритому повітрі. Ви бігти в голодний і втомлений, і бабуся подає суп на стіл. Він має шматок домашнього хліба з духовки.

Я заливаємо тарілку супу прямо зараз. І відразу стає так теплою і затишною. Я ще раз, це сонячне літо в дворі, і я відпочию з моїм бабусям і я нічого не знаю про дорослість. Це те, що може перетворити звичайний суп з гречкою з картоплею в справжню делікатесність. У вас є страва, яка асоціюється з приємними дитячими спогадами?