Актриса Кіра Лицарі озвучив щоденник 12-річної Харьковської Єви Скалетської

Таємниці дитинства Ви повинні бути підключені до щось приємне і радісне. На жаль, діти з України позбавлені цього, адже тільки одна основна пам'ять дитинства залишаться в пам'яті назавжди - війна.

Щоденне лікування психологічної травми, яка виростає глибше, щодня непросто для дітей і дорослих. Ми повинні говорити про це, ці емоції повинні бути живими. 12-річний Харків Єва Скалетська знайшла спосіб зробити це. А знаменита актриса Keira Knightley допомогла їй. Що це про і чому так важливо, читайте далі в статті.

«І раптом я прокинувся від вибухів, наші вікна виглядали на кордоні з Росією і на перший день ми побачили перші ракети, що літають і автомобілі почали нудьгувати, вичавити», - 12-річний Єва пишеться в її щоденному режимі. З Харкова, місто з мільйонами осіб, які російські окупанти почали «обороти» один з перших.

Дитина кладуть все на папері. Насправді, це чудовий спосіб жити емоції і хоча б якось контролювати ваш психоемоційний стан. Для Єви особистий щоденник був сальвації. Але, писати її ноти, дівчина не могла уявити, що в якийсь день вони будуть зроблені громадськими.

140965

За тиждень після повної інвазії, родина Єви втратила свої будинки. Дитина нагадує: Ми проживали в гарному мікрорайоні, у нас була велика квартира і в день 6 ми навчимося, щоб наша квартира була бомбардована кластерною бомбою. Я дуже багато. А що ж вечір, літаки почали літати, великий літак почав скидати бомби і ми кладемо на землю і ми просто променували.

У Єви бабуся, з ким живе після розлучення батьків, почали заспокоїти її. Побачивши ракету в небі, дівчина змащена. Бабця і дідусь починалися до підвалу. З тих пір Єва зберегла свій щоденник. вона мала порожній блокнот довго тому, що вона не використовує. Написати все, що відбувається в ньому, необхідно для дитини, адже це просто лякає, щоб обговорити його гучно.

Дуже скоро, З Харкова великодня визнала великодню. У цьому місті немає сейфу для дитини. Майже без будь-якого, сім'я переїхала до Дніпра. Жінка захотіла повернутися до квартири і взяти більше речей, але Єва протестувала і не хочу, щоб дати їй піти самостійно: "Я буду з вами." Якщо вмирати, це буде два. й

На Заході України звернулися бабуся і бабуся. В Ужгороді, де сім’я притулилася в школі разом з іншими внутрішньо переміщеними особами. У той час вона знала дівчину з утриманням щоденника. Увечері Eva читати ноти від неї до її бабусі. Послухати їх без сліз неможливим.

До центра біженця прийшов один день журналісти з Англії. Оцінив їх про щоденник, і вони стали дуже цікавими для дітей. Вони були захоплені щирістю і емоційністю дитячих спогадів війни.

Журналісти запропонували Єву публікувати свій щоденник за кордоном, і дівчина з братом взяти в Ірландії, де люди готові притулити українців. Жінка розуміла, що школа не зможе підтримувати переселенців назавжди, і вона не мала грошей на житло в Ужгороді. Так сім'я приймала пропозицію іноземних гостей і скоро знайшла себе в Дубліні.

"Ви не знаєте, що війна." Після зарубіжжя Єва занурилася в світ літератури і журналістики. У неї був власний літературний агент, який допоміг з вибором щоденного видавничого будинку. Кілька претендентів боролися за її публікацію. Але в результаті щоденника дівчинки була опублікована видавничою палатою, яка опублікувала книги Гаррі Поттера.

Веб-сайт: www.charity_true_russia "Ви не знаєте, що війна." - Дана назва була надана до щоденника молодої харківської жінки. У книзі є аудіо версія, озвучена відомим актором Keira Knightley. Не зустрілася з дівчиною, але це було дуже ніжним для неї, щоб доторкнути таку важливу роботу.

Книга може бути придбана в книжкових магазинах у Великобританії та інших країнах світу. У 18 видавців пропонували співпрацю у Єві. Книга була перекладена на різні мови, щоб якомога більше людей могли дізнатися про історію дівчини. У перекладі українською мовою з’явиться книгу.

Instagram / @yadispicc Сама Єва, хоча сейф зараз, мрії про повернення в її батьківщину. Вона пропускає Харків і сподівається, що небо над улюбленим містом стане мирним. Нехай це буде так!

Ця історія доторкнулася нас. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Як сумувати, що ми не можемо змінити це.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное