Чоловік пішов з рейок і припинив давати гроші навіть для нижньої білизни, але це ще квіти

Багато жінок сниться з'являтися в житті. касманй Багатий життя здається настільки привабливим і привабливим, але Оля ніколи не надихнула до неї. Вона бажала досягти все себе, тому вона працювала на своїх цілей.

І він прийшов в життя. Молода синьо-яскрава дитяча вечеря обрала Ольга як дружину. Однак сімейне життя не було настільки казковим. Звичайно, гроші в полум'я. Чому відносини пари не працюють, читайте далі в статті.

Поки мої друзі мріяли про те, що людина з грошима в житті, працюю. Заробіток на 14, коли мій мама хвора, і було просто не достатньо грошей. Я зроблю довгий шлях від рукокрилих до престижної офісної роботи.

І тоді я зустрів чоловіка поруч з яким я міг дозволити собі все. Але я не хочу скористатися ним. Наші відносини розвивалися поступово. І я був в сім'ї небесних з щастям, не знаючи, що майбутнє було.

Рома завжди любила жіночу увагу. І до мене він мав багато партнерів. Я його знав, тому я був ревним з усіх я зустрівся. Мої друзі сказали мені, що він вибрав мене. Це не порожні слова. Що було до тих пір, поки ми одружилися.

Чарівне весілля було замінено на суворе повсякденне життя. Перш за все, Рома наполягав, що я кинути свою роботу. Як і жінка повинна займатись щоденним життям і дарувати чоловіка радість в будинку. Я не хотів би це прямо, але я думав, що це було гарною можливістю, щоб просто відірвати від офісного життя.

Незабаром мої заощадження пішли. Я знаю, що мій чоловік забезпечений для мене. Але виїжджаючи гроші від нього було розмазування. А потім виявилося, що ніхто не поспішав дати їм мені. Ром зробив сімейний бюджет, купив все себе.

З точки зору приготування я відчув, як я був найнятий як варик, тому що мій чоловік сказав, що він хотів сніданок і вечерю, купив їжу для цих страв, і я мав тільки варити. Я спробував протестувати, але Ром перетворився на режим газорозпилення, і це завжди мій злом.

Я думаю про розлучення. Але вона вагітна непланована. Моя людина порадувала новинами. І я хотів бути мамою. Але думка про те, що буде після народження дитини, я думав майже кожен день.

Я побачила, щоб попросити чоловіка за гроші для психолога. Але він напевно відмовив. Він зробив скандал, сказав, що всі психологи є charlatans. Як, поспілкуватися з подругами, якщо вам потрібно. До речі, я майже не бачив моїх друзів. Ром не схожий на це. Як бачите, він зробив виняток.

Я відчув, що я проходив в родині. І коли народжена дитина, чоловік пішов абсолютно божевільний. Він має певні психологічні проблеми з грошима. Він в основному припинив надання їм мені. Смішні сказати, навіть на підробках мало практично на колінах, щоб стояти!

532,40056

А потім Ром сказав мені, що я мав працювати. Я прочитав десь в Інтернеті, що мами роблять багато грошей на поході материнської плати, і давайте побачити мене. Я чесно спробував, але коли у вас є половина років малюка в руках, просто не можна сидіти постійно за ноутбуком.

Починаємо боротьбу з цим грунтом. Я не знаю, що робити. Доброго дня. З іншого боку, я просто рубав. Я не знаю, що чекати від мого чоловіка, як він буде реагувати. Я не можу пакувати всі мої речі і просто залишити. У нас є дитина разом!

Так виявилося, що я проходив до ситуації без грошей на існування. Мої батьки живуть в іншому місті. Подруги не допомагають багато, враховуючи, що ми практично припинили спілкування. Дякуємо чоловіка. Я не буду йти в будь-який час. І це робить його ще більш тривожним. Я живу з психологічною запорукою?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Коли відносини стрімко розвивається, важливо прийняти кожен наступний крок свідомо. У питаннях фінансів необхідно обговорити всі нюанси перед шлюбом. На жаль, не завжди можна визначити смородина у людини. Іноді з'являються непристойні тенденції людини тільки з часом.

Тому ми бажаємо міцності Оли та сподіваємось, що вона може розірватися з цього зв’язку найближчим часом!