Пиріг "Чікень лази" рецепт Ольга Матвій, який вражає своєю простотою

Як лізина господиня, яка завжди не встигає, я дуже люблю швидкі рецепти. Я люблю це, коли досить вирізати інгредієнти, змішати їх і покласти їх в духовку. Це рецепти для мене! Саме тому я любила торт з куркою та сиром, який поділився сяйвоною Ольгою Мавей.

Сьогодні видання. "Сайт" Він хоче поділитися цим рецептом з вами!

Сирні інгредієнти
  • 1 куряче філе
  • 150 мл молока
  • 100 борошна
  • 2 яйця
  • 0,5 ч.л. розпушувача
  • 80г сир
  • сіль, перець і спеції за смаком

Підготовка
  1. Щоб зробити торт, потрібно заварити куряче філе заздалегідь. Ви можете взяти інші м'ясні, але з куркою ви отримаєте дуже ніжний смак. При приготуванні м'яса обов'язково посолити воду, додати лавровий лист і перець. Так м'ясо буде ароматним і смачним.

2. Тепер замісіть тісто. Переверніть два яйця в контейнер і перемішайте їх. Додати розпушувач до них. Потім залийте молоко, продовжуючи збивати. Ми ділимося рецептом з вами в молоці, але ви можете зробити його на кефірі. Коли немає нічого молочного, можна на воді.

3. Додати борошно в яєчну суміш. Тісто також потрібно засолити і поперчити. Також можна додати будь-які спеції за смаком. Дивитися все добре. Повинен бути рідким тісто, як лавровий торт.

4. Підготуйте форму для торта. Він повинен бути досить високим. Дно і боки покривають пергаментним папером. У підготовлену форму надішліть тісто і вирівняйте його. Наріжте Філе на невеликі кубики. Поставте його рівномірно над поверхнею тесту.

5. Посипаємо торт тертим сиром зверху. Додайте половину сиру першим і залийте решту 5 хвилин до готовності. Тепла духовка до 180 градусів. Додайте торт, щоб запікати приблизно 25 хвилин. Можна прикрасити торт свіжою зеленню!

Насолоджуйтеся кулінарними шедеврами Ольга Матвій. Ви можете оцінити свою майстерність в цьому відео.

про:blank

Курячий і сирний пиріг готовий. Ви можете послужити його на столі гарячою або холодною. Смачний будь-який час. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Цей рецепт можна поліпшити, додаючи різні інгредієнти за смаком. Не забудьте приготувати легкий салат, щоб обід або вечерю було повним. Бон привіт!