Природна краса 28-річного Victoria Apanasenko радує шанувальникам

Вікторія Апанасенко, Міс Україна - 2022Вона нещодавно поділила свої дитячі фотографії з її послідовниками. Це завжди так захоплююче, щоб побачити це. Якщо людина відкриває свою душу і дозволяє доторкнутися до самих інтимних. Що таке Віка як дитина, що вона мріяла про? Сьогодні ми розповімо про найцікавіше життя головної української краси.

Веб-сайт: www.crystal.viktoria Вікторія Апанасенко – Міс Україна Цього року Вікторія Апанасенко відсвяткуватиме 29-й день народження. Дівчина виглядає молодим і свіжим. Тим не менш, це не завадить ворожих людей, які звикли її зробити пластиком. Апологія для шляпок не модельний стиль. А замість того, вона поділила свої дитячі фотографії з її послідовниками.

Веб-сайт: www.crystal.viktoria Неголий очей можна побачити, що особливості обличчя Victoria не змінювалися на всіх. вона була гарною, як вона є. «Ця маленька дівчина схожа на те, що вона отримає назву Міс Україна в майбутньому. й

Apanasenko розпочав свою конкурентну кар’єру у 2014 році. І взяв участь у конкурсі «Міс Черніг» і виграв впевнену перемогу в ній. Тоді в житті моделі було кілька виступів, після чого дівчина отримала можливість представляти Україну на світовому конкурсі краси.

Веб-сайт: www.crystal.viktoria І хоча Вікторія продемонструвала перемогу в конкурсі «Міс Всесвіт – 2022», це не сталося. Тим не менш, модель виконувала свою важливу місію і продовжила скидати світло на подіях, що відбуваються в Україні. Нагорода Карнавалу.

Як один з найкрасивіших дівчат в Україні Вікторія має величезний досвід моделювання. Це справа вона горить. І дівчина справляється з ним, я повинен сказати, урра. 24 лютого 2022 р., коли Росія збуджена в Україні.

Апанасенко не ходив за кордоном, хоча вона може легко зробити це. Вона залишилася вдома, щоб допомогти стільки, скільки вона могла. Вика почала волонтерство. Активно бореться на інформаційний фронт. Також вона допомагає людям з евакуацією, відправкою гуманітарної допомоги та медикаментами.

Веб-сайт: www.crystal.viktoria У перші місяці війни Вікторія підготувала гарячі обіди та інші продукти харчування для бійців AFU та ВПО. Крім того, дівчина вирушила за допомогою раніше зайнятих місць Київської області. Вона побачила в першу чергу жах, що російські окупанти залишилися позаду.

При запиті, чому модель не йде за кордоном, вона впевнено відповідей: Я в Україні, і я не збираюся кудись. Це мій свідомий вибір. Це мій дім, моя родина і серце. І тут я можу зробити багато хороших для тих, хто це потребує. й

Веб-сайт: www.crystal.viktoria Апанасенко знає, що війна. Дівчина з Чернігова, яка серйозно постраждала від російської вторгнення. Бабця Вікторії втратила свій будинок, і її батьківське здоров’я було тяжко затінено.

І починав Віка. У квітні 2022 року модель важить лише 44 кілограми. «Рівери овець сліз і кілька нервових поломок. У цей час я виріс багато, якщо не сказати, що я вирощував старий, модель ділиться в соцмережах.

Після участі у конкурсі «Міс Всесвіт» модель продовжував боротьбу на інформаційний фронт. І тепер вона має більше можливостей говорити про війну за кордоном. Це ще дуже важливо, тому що з часом люди починають забути про це.

Веб-сайт: www.crystal.viktoria Ви дивитесь у Вікторія - і ваше серце щасливе! Зелено-єврейська блондинка довели, що вона гідна представляти Україну на міжнародному конкурсі. І вона зробила її в найяскравіше. Вика красива не тільки зовнішньо, але і внутрішньо. І іноді вам цікаво, як вона керує збереженням природного оптимізму, незважаючи на всю відповідальність, розміщену на її крихких плечах.

Ми бажаємо творчого успіху Вікторія. Ми впевнені, що її перемоги не закінчуються. Успіхів!