22
Я ще не можу забути свій смак.
Я не відсвяткувати мій день народження цього року. Однак мій друг не хотів би поставити з цим фактом. Вона прийшла до мене і приніс смачний маковий пиріг. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Crunchy crust, соковита начинка ... Не можна протистояти. І сьогодні хочу розповісти вам, як зробити мак в духовці.
Редакція "Сайт" Вона передає цей прекрасний десерт з вами.
Пиріг з маком в духовці Інгредієнти для скоринки
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Наш чудовий маковий пиріг в духовці готовий. Так ніжний, що важко передати слова. Випічка і щедра начинка - тільки вулкан смаку. Ви просто хочете заварити чашку кави і ви зможете насолодитися неймовірним домашнім десертом! У вас є будь-які спеціальні рецепти торта?
Редакція "Сайт" Вона передає цей прекрасний десерт з вами.
Пиріг з маком в духовці Інгредієнти для скоринки
- 300г борошна
- 50г крохмаль
- 50г цукровий порошок
- 200г масло
- 2 жовтки
- 1 ст.л. сметани
Наповнення інгредієнтів
- 500г мапи
- 1 л молока
- 300г яблук
- 200г масло
- 200 г цукру
- 4 яйця
- пілінг
- 40г манкі
- 20г крохмаль
- 100 г горіхів
- 50г кандид
- 100г родзинки
- 50мл ром
- 1 ч.л. мигдалю екстракт
Підготовка
- Почнемо приготуванні скоринки. Змішайте всі сухі інгредієнти. Наріжте холодну олію кубиками і додайте в суміш. Видаліть все для однорідності. Потім додайте сметану і жовтки. Змішайте тісто і відправте його в холодильник на годину. При цьому готуємо родзинки. Залийте його окропом, потім залийте її ромомом і залиште його. Якщо ви берете замість цукерок, наприклад, висушені абрикоси, можна також додати його до родзинок.
- Тепер мапи. Слід залити молоком і довести до кипіння. Після ще 5 хвилин відваріть, видаліть від вогню і дайте охолонути. Посипати мак на невеликому ситі, щоб зробити скло всю надлишок вологи. Потім потерти його в блендері уздовж з половиною цукру.
- Перемішайте масло рештою половини цукру. Відокремити жовтки з білків. Один по одному, додайте жовтки до масляної суміші, продовжуючи збивати. Потім додайте мак, апельсинову шкірку, манку і крохмаль. Дивитися його добре.
- Потім додайте яблука, горіхи, родзинки разом з ром, цукерки фруктів, екстракт мигдалю. Стирати знову. Окремо збивають кальмари до стійких вершин. Вкажіть їх в начинку останні, ретельно помішуючи.
- Скеля тесту на розмір форми. Покладіть його на пергамент. Сформувати сторони і обрізати додаткові. Тепер заливаємо тісто з маком фаршируванням і вирівняємо його. Запікайте 20 хвилин при 180 градусах, а потім ще 1 годину при 160 градусах.
Наш чудовий маковий пиріг в духовці готовий. Так ніжний, що важко передати слова. Випічка і щедра начинка - тільки вулкан смаку. Ви просто хочете заварити чашку кави і ви зможете насолодитися неймовірним домашнім десертом! У вас є будь-які спеціальні рецепти торта?
Що зробив поет Дмитро Павличко за 93 роки життя
Чому хижі батьки завжди надягають воском крейдою в своєму гаманці, ви також почнете це робити.