Фільм «Трикут сумності» взяв «Золоті пальми» в Канні, що це так добре

Міжнародний кінофестиваль Cannes є одним з найважливіших подій року в світі кіно. Церемонія в кінці травня в курортному місті Канни, Франція. Це один з найстаріших кінофестивалів, а також найпрестижніших у світі. Сьогодні ми хотіли б обговорити фільм, який виграв Palme d'Or на Cannes минулого року. Ми розуміємо зміст фільму «Трикут печатності».

Редакція "Сайт" Я спробував розібратися, чому експерти оцінили цей фільм.

Трикутник Сорроу - сатирична чорна комедія, спрямована на Рубен Естелон. Він написав скрипт для самого фільму. До речі, його попередній фільм «Площа» також присуджено цю нагороду.

Перший фільм режисера англійською мовою. Зірвав Харріс Дікінсон, Dolly de Leon і Woody Harrelson. Це також останній фільм Чарлі Дена. Загинув актриса 2022 року через раптове захворювання.

Фільм має складну історію, адже його виробництво було підвішено двічі через пандемію. 21 травня 2022 р. у кінофестивалі Cannes відбулася прем'єра світового кінофестивалю. Він отримав восьмий проміжок часу. Так чому було все так званих?

р.

В принципі ви можете розповісти всю історію. Проте, ми залишаємо за собою трохи інтригу, щоб ви могли дивитися весь фільм. Постери вводять в оману, і глядач, ймовірно, подумати, що головна роль тут грає Woody Harrelson. Але це не вірно. Для того, щоб бути справедливим, важко сказати, що головний герой. Директор зосередився не на сюжеті або символіці, але на самому розповіді.

Р

Але ще сюжет прив'язаний до пари персонажів: Карл і Яя. Вони є моделями, які роблять гроші з їх поглядом. А для іншої рекламної поста Яя отримує морську подорож на два. Ось де все починається. А потім тягне нас в всілякі різні сцени, демонструючи символи з різних сторін.

Головною особливістю фільму, можливо, не в самому сюжеті. Фільм намагається обдурити все, що модно в суспільстві. Директор не приховує своїх намірів. Він одночасно позбавляє від високих суспільств, гіпокризії, безперешкодності, соціальної наркоманії та мільйона інших речей. Ви можете сказати, що він залізо і сміється на своїй аудиторії.

Я не хочу говорити про все, що ви знайдете в цьому кіно. Цікаво, щоб побачити все самостійно. Дивитися і думати про те, що автор хоче сказати. Фільм містить думки про те, що кожна сучасна людина повинна продумати. Це, мабуть, що він купує.

Варто відзначити, що історія розвивається дуже повільно. По суті, фільм починається десь в 50-й хвилині. Але як він починається. Ви можете сказати, що ви будете стрибати прямо в неї. Цікаво, як зміни персонажів з часом. Це так само, як вони носять маски. І це все дуже захоплююче.

Редакційна думка фільму може здатися глядачеві, але вона легко пробачається. Є багато питань, що залишилися після нього. Не режисер, але світ в цілому. Я хочу попросити, «Що ми всі зроблені?» Але ви повинні знайти відповідь самі. На жаль, ми роз’ясували значення фільму «Трюкут Сади» трохи, а потім подивимося його. Переможець Каннського кінофестивалю варто! Ми також пропонуємо вам дізнатися, хто отримав престижну нагороду Golden Globe. Ви можете знайти щось на свій смак.