Я впевнений, що ваша сім'я має власний.
боксеркий Чи можна приготувати цю страву таким чином, щоб здивувати когось? Сьогодні я збираюся показати вам, як зробити прості сумки в повітряних випічках, які виглядають як маленькі круасани. Будинок буде більше!
7817634
Для приготування повітряних круп ми зробимо тісто на основі кефіру. Всередині можна покласти абсолютно будь-яку начинку. У нашому випадку це буде приємно. Але також підійде сир або шоколад з горіхами, наприклад.
інгредієнти
- 200мл кефір
- 100 мл молока
- 4 ст. пшеничного борошна
- 1 ч.л. сухих дріжджів
- 200г вершкове масло
- 3 яйця
- 1 ч.л. солі
- 1 ст. цукру
- наповнювач
Підготовка
- Перш за все, ми зробимо пару. Для цього злегка прогрійте молоко і перемішайте з дріжджами. Також додайте цукор і сіль. Пройдіть все і дайте собаку до 5 хвилин.
- Тим часом фарбують вершкове масло в водяній бані. Змішайте яйця один раз в розтоплений маслом. Потім перемішайте опар і кефір. Поєднайте ці інгредієнти, а потім поступово додайте борошно. Змішані еластичні тісто, які слід западати за руками.
- Не потрібно ставити тісто на відкритому повітрі. Але якщо у вас є час, давайте йому про годину відпочити. Не забудьте покрити його харчовою плівкою або вафельним рушником.
- Готове тісто ділиться на пару деталей і розгортаємо кожну на торт. Потім розділіть тісто на 8 секторів, як порізати піцу. На широкому краю кожного шматка покласти трохи яблучного насіння. Потім прокочуйте кожну сумку з широкого краю вузьким.
- Поставте всі заготовки на сковороді, покриту пергаментом. Покрийте їх рушником і залиште їх на 20 хвилин. Потім при бажанні можна змащувати кожну крупу з молоком або яєчним жовтком. Але це не потрібно. Випікають круасани в духовці при 180 градусах близько 15-20 хвилин. Вони повинні отримати хорошу грушу. Бодибилдерши!
У цьому рецепті масло можна замінити маргарином, а сухі дріжджі - живим. Співвідношення живих дріжджів до сухих дріжджів становить 3:1. Виявляється, 30 г пресованих дріжджів легко замінюється на 10 г сухої. Візьміть замітку цього життя рубати!
Сьогодні рецепт сумок з пилкою хороший, тому що такі випічка можна варити як в духовці, так і в каструлі. Однак в другому випадку блюдо буде більш жирним, так як вам доведеться обсмажити на великій кількості рослинного масла. Якщо вам подобається десерти.
Якщо вам подобається більше класичних рецептів сумок, які не виглядають як круасани, на нашому сайті ви знайдете безліч варіантів. Наприклад, мій колега Анастасія Чубар продемонстрував, як запекти сирні мішки за рецептурою української харчової блогер Лілії Звіт.
Настя також поділилася ще одним успішним рецептом. Це мішки на молоці і сметані з вишневою начинкою. Я думаю, що це дуже цікаве поєднання. Що ви думаєте?
Покажіть мені, як ваша сім'я робить сумки з начинкою? Я чекаю тебе в коментарях!