Ледько врятував залишилися печиво від жаді руки взяти фото

У такому пишному і холодній погоді, настрій може поліпшити тільки цей горіх яблуко-кішй До речі, не тільки мій, але мій чоловік і діти. Ледько врятував залишилися печиво від життєздатних рук будинку, щоб взяти ці фотографії!

Сьогодні видання. "Сайт" розповість вам, як кішка 3 яблука і 50 грам горіхів. Випічка з низькою калорійністю!

Харчові продукти
  • 130г борошна
  • 1 яйце
  • 1 ч.л. розпушувача
  • 70г цукру
  • 40 мл рослинної олії
  • 2-3 яблука
  • 50г горіхи
  • щіпка

Підготовка
  1. Змийте яблука, очистіть їх, видаліть серцевину і насіння. Зріжте яблука. Ледько врятував залишилися печиво від жаді руки взяти фото

2. Покласти борошно і розпушувач в чаші, перемішати його. Додаємо яблука до тесту. Ледько врятував залишилися печиво від жаді руки взяти фото р.

3. Посмажити горіхи в сухій сковороді. За 5 хвилин. Потім подрібніть горіхи ножем і додайте до тесту. Це найважча частина цього рецепта! Ледько врятував залишилися печиво від жаді руки взяти фото

4. У окремому контейнері збити яйце з щіпкою солі і цукру. Потім заливаємо рослинне масло і перемішуємо. У двох підходах додайте суху суміш до рідини. Дивитися його. Ледько врятував залишилися печиво від жаді руки взяти фото

5. Викладаємо тісто на лотку, покриту пергаментним папером. Дуже зручно це зробити з двома ложками: один тип тесту з чаші, а інший перенести його в чашу. Випікайте печиво в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 25 хвилин до готовності.

6. Печиво готовий. порошокй Бодибилдерши! Ледько врятував залишилися печиво від жаді руки взяти фото

Редакційна колегія Я також раджу ознайомитися з цікавим рецептом торта з горіхами. Вашим дітям буде любити його, і ви будете любити його занадто!

Цей горіховий cookie виходить з гарного. панчохи І м'який середній. А для аромату можна додати кориці, лимонну шкірку або ванілін до неї. Не варто зберігати його довгий час, краще його їсти, поки він свіжий.

З цією кількістю інгредієнтів видається близько 12-14 печива, тому не соромтеся розмножувати інгредієнти на 2 або навіть 3. До речі, такі печиво можна сміливо варити з басейнами. Ви можете зробити це!