18
Грансон поспішає відвідати, вже замісивши тісто, щоб зробити його улюблені пиріжки з горохом
П'яні пиріжки з горохом - блюдо з дитинства, що не можна забути. Моя бабуся використовується для смаження їх кожен раз я прийшов до відвідування. Фрагментна начинка, пишне тісто ... Що може бути краще? Крім того, бабуся завжди щедро кладуть начинку, щоб зробити її задовільним і смачним.
Сьогодні видання. "Сайт" Він хоче дізнатися, як зробити смажені торти пеа.
Горохові коржі Заварена частина тесту
Об'єм тесту
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
Ці тістечка з горохом виходить дуже ніжним і пишним. Іноді я додаю начинку, щоб зробити його ще більш ароматним. Ви можете спробувати це. Їх ще можна варити в кріпленні, бо горох дуже начинка. Звичайно, це блюдо не для кожного дня. Що таке лікування
Сьогодні видання. "Сайт" Він хоче дізнатися, як зробити смажені торти пеа.
Горохові коржі Заварена частина тесту
- 1 ст. цукру
- 1 ч.л. солі
- 3 ст.л. рослинної олії
- 3 ст.л. борошна
- 250 мл окропу
Об'єм тесту
- 250 мл теплої води
- 1 ч.л. сухих дріжджів
- 4 ст. борошна
- 1 ст.л. рослинної олії
Наповнення інгредієнтів
- 2 ст.л. сухого гороху
- 5 столи води
- 3 цибулини
- сіль і перець
Підготовка
- Підготовка повинна почати з начинки, щоб вона встигла охолонути. Навіть вночі. Приготування гороху – це справжнє мистецтво. Так ви повинні зробити це правильно. Спочатку ретельно підсмажуємо. Немає необхідності замочити і додати сіль. Просто поставте в горщик і варіть його до готовності. Сіль можна додавати в самому кінці.
- Цибулю шліфувати і обсмажити до золотистого. Сіль, перець і смажені цибулі додати в пюре гороху. Начинка готова, нехай охолоне.
- Тепер зробіть наш заварний тісто. Змішайте цукор, сіль, вершкове масло і борошно для заварної частини тесту. Після заливки все в окропу і перемішати його. Залиште для охолодження кімнатної температури.
- Тим часом змішайте дріжджі теплою водою. Коли заварена олія охолоджує трохи, додаємо воду дріжджами до неї. Змішайте тісто. Додати вершкове масло в кінці. Змішайте тісто і залиште його, щоб відповідати приблизно 20 хвилин.
- Тепер ми просто повинні формувати наші торти. Розділіть тісто на 25 або 30 парних штук, зробіть їх кульки. Залиште їх на 10 хвилин. Потім прокочуйте кожну частину тесту, кладемо начинку всередину і акуратно загортаємо. При формуванні тістечок не додають борошна, руки можна злегка змочити в олії. Потім обсмажте тістечка в рослинній олії. Ви можете послужити столик прямо з каструлі!
Ці тістечка з горохом виходить дуже ніжним і пишним. Іноді я додаю начинку, щоб зробити його ще більш ароматним. Ви можете спробувати це. Їх ще можна варити в кріпленні, бо горох дуже начинка. Звичайно, це блюдо не для кожного дня. Що таке лікування
Ми згадуємо, що найоптимальніші котирування неперевершеного Вахтана Кікабідзе, кожне слово в серці.
Шарм і витонченість переможця конкурсу «Міс Всесвіт – 2022»