Отець запевнив, що ікона «Економісса» позбавить від бідності і всіх боргів

Важкі часи приходять багато. І пішов священик з монастиря, щоб на Різдво запевнив мене, що ікона «Економісса» врятує мене від бідності і всіх боргів. Молитви перед цією іконою працюють чудеса, але молитви самі мають велику владу навіть якщо у вас немає такого образу в домашніх умовах.

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість про те, що молитва сказати перед красиві Економіст. Збережіть Вас з фінансової кризи!



Ікона "Економісса" Ікона "Економісса" означає "будівник". Це один з п'яти іконок на Гора Athos Це матір Бога на землі. Ця божественна особа була написана після появи Богородиці до Елдера Атанасія.

За легендою, цей образ з'явився на Атхосі і врятував весь монастир від голодації. У десятому столітті через поганий урожай почав голод. Монастири монастиря, не витримують труднощів, переїхали на інші монастирі.

р.

Сам Атанасіус пережили без їжі найдовший. Несправедливий від голоду, Бог з'явився йому на шляху від монастиря. Він пообіцяв монах допомогти Лаврі, звідти стати економістом (особа) монастиря. Незаймана розповіла Атанасій, що з цього моменту він може бути спокійним для його абоду, оскільки вона сама буде її покровом.

Підтвердити свою святу приналежність, Божа Матір замовив похилого до удару з кісточками, з якого настала весна. Повернувшись, пилка elder рясно заповнюється кімнатами. Незабаром всі монахи повернулися до монастиря. З тих пір в цьому монастирі св. Атанасія немає офісу економіки, і є тільки помічник економіки.



Ікона біля Богородиці зображена Свята Атанасія Атхоса і Михайла Сінада. Це один іконки променіЩоб захистити домогосподарства від голоду, давати щоденний хліб, захистити від банкрутства і зробити його легше вижити кризу.

Молитва на іконі «Економісса» «Найбільш небесній леді Богородиці, наш Всесвятний Маті Аббес, всі православні монастирі нічного життя, в святій горі Амфонста і по всьому Всесвіту істот!»

Отримайте наші молитви та принесіть всі речі до нашого щедрого Бога, щоб наші душі будуть збережені Його благодатними. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.



Але ми, пентантант, періш в абіс гріха, недбалість заради нашої мети, згідно з тим, що говорили батьками святих, оригінали ангельського життя згідно з м'якотьм: для останнього монастиря, від недбалості їх життя, буде любити світотворних людей, навіть сьогодні, для нашого монашізму поплаває з життям на морі, а середні великі бурі та погана погода: для наших святих монастирів, що пахнуть у пилі для наших гріхів, нашого Всесправного Господа Ісуса Христа, щоб ми не знаходилися, де ми не лікуємо.

O Sweetest Mati Abbes! Насолодіться нами, розкинувшись святом Христа, разом і врятувати всіх православних християн, як життя раю з ангелами і всіх святих в Царстві Христа нашого Бога, щоб Його честь і слава з Його Отцем без початку і з Великим Святим і Добрим Духом для вічно і коли-небудь. Амен.



Я також запропоную вам ознайомитися з щирою молитвою матір'ю Божої Матері, яка говориться в моментах розпаду. Допомога в найскладніших життєвих ситуаціях!





Ікона економістка допоможе розбити бідністьй Свята Божа Матір врятує вас від бідності. Вона постійно доходить до захисту своїх земляних дітей, стає незрівнянною стіною між неприємностями і людьми, особливо там, де піднімаються пальми для допомоги.
й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное