18
Гіпси готують мережні очі, сучасний рецепт равіну гостей
Gypsy Galina готує мережива зесту з м'ясо-і-яйцяй І яйця використовуються не для тесту, але для хлібіння. Ви ще не пробували цей тип картоплі торта! Якщо ви відсвяткувати старий Новий рік, то обов'язково погляньте на цю страву, обов'язково оціните.
Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати найкраще. лацінай Це сучасний рецепт орду гостей!
Яйця з яйцями Інгредієнти для тесту
Інгредієнти
Підготовка
І познайомитися з рецептом докладніше, дивитися відео з кулінарного каналу гіпси Галина. Всі її рецепти випускають перший раз і hurrah!
про:blank
Я також хочу дізнатися, як приготувати рибу. Найсмачніша художня страва!
Ваша родина буде любити тебе. циганки з яйцем. Як бачите, все готове швидко, без зайвих недоліків, при цьому продукція виходить досить бюджетним. До речі, ви можете заморожити його.
Дуже зручно, коли немає часу варити, і чоловік і діти повинні бути смажені поживними і смачними. Чудовий рецепт, рекомендую його з серця!
Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати найкраще. лацінай Це сучасний рецепт орду гостей!
Яйця з яйцями Інгредієнти для тесту
- 250 г вареної картоплі
- 0,5 кг фаршу
- 120г цибулю
- 1 зуб. Кошик
- 1 ч.л. солі
- 200г твердих сирів
- 0,5 ч.л.
- 1 ч.л. спеції для котлет (або щіпка горіха)
- щіпка
Інгредієнти
- 3 яйця
- 1 лофа (на сухарях)
- 4 ст. борошна
- 1 ст.л. соняшникової олії для смаження
- щіпка
Підготовка
- Залийте воду в сковороду (близько літра), сіллю і, як вона кип'ятить, додайте очищену картоплю. Варіть на 20 до 25 хвилин до готовності. Потім за допомогою штовхача розбиваємо картоплю в пюре.
- До фаршу додайте подрібнені цибулю і часник. Додайте картоплю, сіль, перець, коріандр і спеції для котлет (можна замінити горіхом). Поміряйте його на однорідність. Коли тісто охолоне, додайте до нього тертим сиром.
- Попередньо подрібнити висушений лофт в кришку, залити в чашу. У окремому контейнері приводять яйця, додають сіль і перець, збити. Залийте борошно в іншу пластину. Наша панування.
- З тіста утворюють щось схоже котлети або тістечка. З цієї кількості інгредієнтів настає близько 10-12 штук. Кожен торт падає спочатку в борошні, потім в яйце, а потім в паніровці.
- Змастіть жир з двох сторін в сковороді з нагрітою рослинною олією. До 12-15 хвилин пішки. Це так гаряча! Прикрасьте готові пасти з зеленню. Ми можемо додати їх. кетчупй Бодибилдерши!
І познайомитися з рецептом докладніше, дивитися відео з кулінарного каналу гіпси Галина. Всі її рецепти випускають перший раз і hurrah!
про:blank
Я також хочу дізнатися, як приготувати рибу. Найсмачніша художня страва!
Ваша родина буде любити тебе. циганки з яйцем. Як бачите, все готове швидко, без зайвих недоліків, при цьому продукція виходить досить бюджетним. До речі, ви можете заморожити його.
Дуже зручно, коли немає часу варити, і чоловік і діти повинні бути смажені поживними і смачними. Чудовий рецепт, рекомендую його з серця!
Шукайте на малюнку і скажте мені, скільки мавп з вами лякає.
Я промив туалет кожен другий день, і туалет все-таки неприємний, дізнався, де лежить причина.