Коли будинок наповнений гостям, світлом і кидати в туалеті.

Уявіть собі дивну ситуацію. Ви відвідаєте, і ви повинні піти в ванну кімнату. Ви намагаєтеся зробити всі завдання швидко. А коли ви шукаєте щось для того, щоб покрити ваші треки, ви не знайдете нічого. Туалетний повітряний освіжувач немає!

р.

Я був в такий старан. Вони зберігали звичайні матчі, які я завжди нести з собою. Чому я роблю це, я розповість вам пізніше в статті. І в кінці я збираюся поділитися кількома порадами на домашніх туалетах.

Так буває, що не всі люди використовують освіжувач для туалету. У домашніх умовах, коли тільки члени сім'ї йдуть у ванній, це не викликає ніяких проблем. Але що якщо один з гостей повинен був відступати в кімнаті для відображення?

Я був в цій ситуації. Вона використовується для того, щоб взяти її дух з нею. Але потім я дізнався про звичний костюм матчу. Позбутися від неприємного аромату у ванній кімнаті, просто світлий один матч і дати його палити до кінця. Потім можна просто відкинути його.

Під час горіння матчу виділяють сірчаний газ. Саме ця речовина, яка перериває запах метеорологічного або сірководню водню, який знаходиться в повітрі при дефекаті. Моя бабуся використовується для спалювання шматка паперу і дати її опіку. А потім я просто подушила його внизу туалету. Робоча схема!

Як ароматизувати простір в туалеті Один з найпростіших і найнезвичайніших засобів, за допомогою яких можна ароматизувати туалет - зубна паста. Вам необхідно купити пасту з вираженим смаком ментолу. Далі роблять отвори в ній по всій поверхні, натиснути трохи на трубі, а потім розмістити в зливному баку. Ви можете легко зафіксувати його.

У повітрі з'явиться приємний аромат ментолу. Однак не потрібно вжити додаткових дій. Крім того, саме гроші витрачаються дуже економічно.

Повітряний освіжувач для туалету може бути виконаний своїми руками. Це хороший життєвий хак, якщо ви не любите хімію магазину. Наприклад, екологічно чистий смак може бути виготовлений всього за кілька хвилин від соди. Для цього змішайте його і 20 крапель улюбленої ефірної олії, а також додайте подрібнені апельсинові пілінги. Викласти все в невеликий контейнер і покласти його на полицю в ванній кімнаті.

Бюджетний гель-свіжувач може бути виконаний самостійно. Для цього необхідно розвести 25 г желатину в склянці води, додати гліцерол і ароматну ефірну олію. Фруктовий ставка є ще одним трюком, завдяки якому ваш туалет буде пахнути протягом декількох місяців.

Для цього вам знадобиться будь-який цитрус: апельсин, мандарин або лимон. Робимо отвори по периметру фруктів зубочисткою. Потім славиш цитру з корицею. В кінці приклеїти гвоздики в отвори і покласти плоди в темне місце протягом 2 тижнів, щоб вона спиць. Дядько!

Квітковий ароматизатор можна приготувати влітку. Рожеві пелюстки, бузкові квіти і жасмину слід покласти в скляну баночку і посипати сіллю. Квіти слід викласти в кілька шарів, кожен раз посипати сіллю, до бриму.

Потім залити кілька ложок спирту і залишити в темному місці протягом 2 тижнів під кришкою. Коли потрібно освіжити повітря, просто відкрийте кришку і насолоджуйтеся приємним квітковим запахом. Це так просто!

На нашому сайті ви знайдете багато інших корисних статей з різними темами. Наприклад, я розповідав вам, як зробити домашній повітряний освіжувач своїми руками. Це простий ароматизатор з паличками, які можуть будувати будь-які господині. Про нас

І якщо у вашому арсеналі побутових хитрощів є інші рубати життя, обов'язково поділитися ними в коментарях. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!