Вовки повного місяця 7 січня збігається з Різдвом Христовим, не ігнорувати особливий день

Перший. повний місяць в Січень 2023 Він збігається з бенкетом Христа. Важливий релігійний день буде доповнений Wolf Moon. Звуки не страшні, Насправді, все набагато простіше і чіткіше. Ми розповімо вам, як зустрітися з повним місячним з гідністю, щоб добре і замовляти панування в будинку.

Peels Повний місяць в Січень 2023 Ім'я користувача "Волф Місяця" Не існує особливої загрози. Ні, що перетвориться на полонини. Я думаю. Наші предки, які давали схожим іменам астрономічних явищ, помітили цікаве. В цей раз, що вовки, як і в місяць. Може бути, тому що тварини були холодними. Тут загадкова назва звичайного січня повного місяця.

Але як правило, повний місяць дає людині висока енергіяй Бажано направляти його в позитивному напрямку. Також, починаючи з повного місяця з Різдвом Христовим, це хороший знак, щоб зробити хороші справи. Допомогти літніх, дітей-сиріт, бідних, бездомних збільшить енергію доброти людини, яка допомагає.

Не треба бути просто. засупуй Кожен має право вирішувати, як діяти. Ви можете зібрати одяг для потрібних або іграшок, щоб взяти їх до дитячих будинків. Все, що зроблено з хорошими намірами, принесе вам сотню.

Це добре, щоб просто зробити це. Сім'я-час, сім'я, друзі. Пара в любові можуть влаштовувати дати або романтичні вечері. Користуйтеся відносинами. Будь-який час в тісному сімейному колі буде надзвичайно успішним і позитивним.

р.

Практика пеels "108 Побажання" Деякі погодні люди можуть відчувати незначний дивний вплив місяця. У них все випадають з рук, інформація не зберігається в своїх головах, поганий сон і неприпустимо настрій. Щоб зрозуміти себе і систематизувати ваші думки допоможуть Практика 108 побажаньй Назва цієї практики може змінитися, але його значення полягає в тому, щоб писати якомога більше бажань, цілей і планів.

Проблема полягає в тому, що вона досить складна. Ви починаєте думати, «Це все написано». Я не знаю, які інші побажання я можу мати. Тим не менш, потрібно тримати мислення і писати до тих пір, поки кількість, зазначених у назві досягається. Це важливо.

Уважність цієї практики полягає в тому, що людина починає діяти від більш до менше. Але коли фантазія працює, вам все ще потрібно завершити список і зробити його завершено. Тоді ви повинні думати більш інтенсивно, щоб запам'ятати всі найменші плани або побажання. Така техніка дозволяє відновити порядок в голові, зрозуміти ваші бажання, а також розібратися, як потрібно Реалізаціяй Обов'язково спробуйте цю практику.

р.

Щоб привернути удачу будинку під час першого повного місяця цього року, можна провести деякі спеціальні обряди. Наприклад, покласти свій підвіконня тушДе може бути повноцінний місяць світить всю ніч? Це допомагає заповнити талісман енергією світла і добре.

За таким же принципом можна покласти скло на підвіконня або горщикий Ви можете пити місячну воду перед променями. Надайте небес для захисту та підтримки, для себе, сім'ї та друзів. Помийте водою з плити рано вранці з 8 січня, щоб енергія повного місяця допомагає довго зберігати гарну і веселу.