Я купив дорогий квиток в відсіку з сподіванням, що це буде найкращий рейс мого життя, але атлас.

Купе вагон на поїзді знаменитий комфортнийй Пасажири, які вибирають для поїздки в такому автомобілі, воліють комфорт і спокій. Можливо, є сім'я або нозійська компанія. Це чудовий спосіб піклуватися про вашу конфіденційність заздалегідь. Хоча є більш цікаві випадки в таких автомобілях.

Я купив дорогий квиток в відсіку з сподіванням, що це буде найкращий рейс мого життя, але атлас.

Купе-кар на поїзді До Інни купили квитки тільки для сидінняй Недорогий і сердитися, щоб говорити. Не пішло їздити на поїздах дуже часто, тому вона не бачить точки переплат. Але її подорож до села було довго. 8 годин струшування з станції до станції. Інна не встигла отримати квитки на денний поїзд.

Так ви можете поговорити з сусідами або подивитися вікно. Увечері вона приїжджала додому. Але один день, що пішов неправильно. Через роботу Інна не встигла поїзд Я мав отримати квиток на інший. Він мав залишити протягом дня і прибути пізно вночі, що був дуже незручним для Інни. Вона тільки має старою матір'ю, на станції немає. Не хочу витрачати гроші на водіїв таксі.

Унікальний випадок квитків на нічний поїзд не так багато, тому Інна, шліфувати зуби, купили місце в відсіку. Надмірна витрата завжди дратує її і вона в нозі визнала цю подорож страшною. Коли я отримав на поїзді, я зрозумів, що я був неправильним. У відсіку було тільки 2 місця, і її супутник був чарівний, які постраждали від безсоння. Поговорили всі ніч і джентльмен галантно допомогли Інни отримати її сумку поїзда.

Жінка наївно сподівається, що супутник хоча б прийняти свій номер телефону і вони продовжать спілкуватися. Вони живуть в одному місті і є одночасно. Але чоловік ніколи не зробив. романтичний Інна перетворила цю історію в щось гарне і завжди запам'ятовується незвичайним теплом. «Хто знає, можливо, це доля і ми знову зустрінемося?» жінка думала мрію.

13.03 р.

Планування відпустки до матері, Інна купила сидіння в відсіку знову. Вона не чекала, що її супутник знову був, що чарівний незнайомець Андрій. «Щоб це буде хтось інший. І він буде більш визначений, жінка сподівається в її серці. Вона упаковала всі її речі і почала упаковувати себе.

Необхідно подбати про красиву зачіску, макіяж. Обов'язково поставте крапку улюбленого парфуму. Хто знає, якщо вона відкриває двері купе і відповідає її долі. Можливо, Inna дійсно хотів, щоб статися. На залізничному вокзалі, самотній дамі трималися у гарних чоловіків. «Чи є одна з них?» Єдиний, не давайте від думок Інни.

На поїзді Інна з миючим серцем підійшов її відсік. Тепер вона відкриє двері і познайомиться з красивим і незабутнім виглядом. «Що ти стоїть там, як матрац? Приїжджайте в І закрийте двері, або вона дрочить, деякі важкі жінки відповіли від нижньої полиці.

Інна введено в відділення і реалізовано, що немає 2 місць, але все 4. Складання. Я думав, що були тільки 2 полиці - її думки не дали миру і не дозволяли її крокувати далі. «Воман, просто ввімкнено, будь ласка, або васка прокинулася,» дідусь в Інну з верхньої полиці. Він повинен бути сусідом Інни.

"І хто васка?" запросив Інни. У той же час на весь відсік висіває півень. Жінка з нижньої полиці почала скуштувати Інну і її співрозмовника у всіх напрямках. «Коли ви будете укладатися? Чи не ви бачите, що діти сплячі? Інна побачила в протилежному куті купе і усвідомила, що на нижній полиці відразу ж збудували 3 дітей.

Після того, як на станції, Інна видихала рельєфом. Вона сподівалася, що ця поїздка буде кращою поїздкою року. Але виявилося дуже по-різному. Моя голова була нечіта з кришками і моралізацією. Спочатку Інна сперечалася з дамою з дітьми, а потім переїхала до оборони старого чоловіка з роостером. Провідний перший спробував зрозуміти проблему пасажирів, а потім дати все взяти свій курс і пішов на ліжко. «Ні, це обов'язково остання поїздка в відсіку. І навіть за такі гроші Інна вирішила.