Єлизавета II подарував ордену лицарства на королева Віденського Західного

Грудень завжди приносить новини втрат. Сьогодні ми дізналися, що не легендарна жінка – Віденський Вествуд. Вона є найвідомішим британським дизайнером моди. Це була жінка, яка була заснована в стилі панк в світі моди. І залишила нас 29 грудня у віці 81.

Поза «Ложки» У статті редакція "Сайт" Повідомляємо про те, що Вів'єн Вествуд згадав.

На своїй офіційній сторінці в Instagram та Twitter з’явилася повідомлення про відправлення дизайнера моди. Віденський Вествуд залишив мирно сьогодні оточений родиною. Віденський продовжив робити те, що вона любила: проектування, написання книги та зміни світу для кращого. Вона проживала дивним життям. Його інновації та вплив на минулі 60 років були величезними та продовжать формувати майбутнє. У світі потрібні люди, такі як Відень, щоб зробити це краще.

29 грудня 2022 р.

Віденський Вествуд загинув сьогодні, мирно і оточений її сім'єю, в Клапанем, Південна Лондон.

У світі потрібні люди, такі як Відень, щоб зробити зміни для кращого. pic.twitter.com/ Яцкевич

— Віденський Вествуд (@FollowWestwood) 29 грудня 2022

Шлях життя, і це дійсно є. Її внесок у моду і культуру не можна переповнювати. Не варто забувати, що вона була легендою. У 1970 році на західноукраїнських землях. А в 1971 році разом з музикантом та дизайнером моди Malcolm McLaren відкрив магазин одягу Let It Rock.

Макларен був її цивільним чоловіком. Разом вони створили не просто одяг, але цілу історію. Вони розробили стиль легендарного гурту Se Pistols.

Згодом у 1981 році вона розробила власний бренд одягу, Віденський Вествуд. Що сказати, вона зробила шум у світі моди. Вона була названа повстанцем і бульйоном. Але її колекції купили блискавку швидко. Вона стала диханням свіжого повітря, принесла щось нове і щадить моду. Її стиль ще вражає і надихає нас.

Зараз вона вважається засновником панського стилю у високій моді. Вона зараховується з використанням образу з джинсами та брухтами. У 1990-ті вона представила свої колекції в Парижі. Вона є тільки другим дизайнером моди жінок після Мері Кант, щоб зробити це.

Її внесок у культуру було оцінено не тільки шанувальниками. Для нього вона отримала лицарське замовлення Британської імперії. Вже в 2000-х роках Віденський Вествуд почав займатися активом. Він мав величезний вплив на її роботу. У них прагнула звернути увагу на проблеми екології та клімату.

GettyImages Думки на життя Вона не була сором'язливою в виразах. Згадувати її найяскравіші котирування. Доброго дня!

«Стиль – це коли ви зрозумієте з міста, і ви прагнете привести до процесу. й

«Ви повинні шукати красу. Все. Кожен момент. І в кожній людині. й

«Я не дуже цікавиться красою. Я більше привертаю, коли людина знає себе. й

GettyImages: Я завжди є частиною мого образу. Головне для мене - зрозуміти світ, в якому я живу. Я думаю, що кожен повинен знати, хто вони чи хто вони хочуть бути. Тоді ви можете використовувати свій одяг, щоб розповісти про вас персональну історію. Ви також повинні бути дуже впевненою особою. Я ніколи не хвилююсь про те, що люди думають мене. Ви повинні вийти з власного зображення, шаблону та відключення модної бігової доріжки. й

р.

Ми пам'ятаємо Васєн Вествуд як жінка, яка стала істинним символом британської моди. вона була паном мама і великий модний активіст. Не боятися говорити про важливі речі і довести складні теми. В нашому серці назавжди залишаться. Яскрава пам'ять великої жінки!