Чоловік з'явився 10000 євро для автомобіля, але сусід повідомляв, що він робить

"Мій чоловік назвав і сказав, що йому потрібні гроші на машині. І що я можу зробити? – скаржиться Тетяна. Жінки тимчасово проживають за кордоном, вона внутрішньо переміщена. Вона залишилася з дочкою, щоб бути безпечною. Тексти пісень, а це означає: Але поки вона не вдома, дивні речі трапляються. Який чоловік героїні зробив, читати далі в статті.

(доб. 2)

Коли все почалося, мій чоловік наполягав, що я паклю і залишити. Моя дочка повинна бути порятунку. Але я не хочу йти в будь-яку точку. Була впевнена, що протягом декількох тижнів буде тихим і спокійним. Але речі були лише гіршими.

Моя сестра давно живе в Італії. Вона погодила взяти мене в дочку. Так ми стали внутрішньо переміщеними особами. Для решти мого життя я буду вдячний. Не тільки вона поставила нас в своєму домі, але вона також допомагала з паперовою роботою і отримала мені роботу. Не погана робота, хоча. Допомогло, що я знаю англійську мову і почав вивчати італійську мову в рік тому.

У будь-якому випадку, я буду чесним, ми зробили добре. І мій чоловік не міг допомогти, але помітив. Спочатку він хотів допомогти нам фінансово. Але дуже скоро я починав гроші, цитуючи зарплату. Я не хочу, щоб Міша не втратила себе нічого. Він все одно там.

Пройшов час, будинок не був безпечним. Я, нарешті, взяв участь в італійському ритмі життя, хоча це здавалося дуже відчуженим мені. Він був легко жити з сестрою, і моя дочка любила її. І це буде добре, якщо мій чоловік не назвав один день і сказав, що йому потрібні гроші для автомобіля.

Misha сказав, що хтось запропонував йому машину за дуже конкурентною ціною. І він мріє про це протягом багатьох років. Він сказав, що він був коротким від 10000 євро. Я хочу, щоб відправити їх до нього, тому що я зробив тут. Я дивлюся, де я отримав стільки грошей.

Всі секрети стають чіткими У нас є великий кварель на цій землі. Мій чоловік сказав, що я можу запозичити з сестри. Але як він уяви? Я вже живе з нею безкоштовно. Вона завжди допомагає нам без запитань на будь-який момент. Це багато грошей. Я не думаю, що Юлія погоджується з цим.

Крім того, я не знаю, коли ми можемо дати ці гроші назад. Не впевнено в завтра. Після того, як розмова, мій чоловік не викликав мене протягом декількох днів і не відповів на мої дзвінки. Я був дуже стурбований тим, що сталося, тому я вирішив зателефонувати мого сусіда. У нас є хороші стосунки.

85680170

Я хочу, щоб я не назвав її. Я не знаю, що робити. Але так як ви назвали, я розповім вам. Хтось приходить до нього весь час. Я чую все позаду стіни, ви знаєте, що наші звукоізоляції в будинку!

Він був схожий на те, що зламався всередині мене. Я довго відчув, що наш шлюб був розірвав на швах, але я боївся визнати його. А сусід сказав, що вона побачила жінку з наших дверей рано вранці. Вона була повернена з собакою від прогулянки.

Я розумію, чому мій чоловік наполягає так багато, що мій дочка і я залишаю. Не потрібно грошей на машину. Я не знаю, що робити зараз. Я не хочу ставити все і піти додому, щоб сортувати речі. Досягнення від дистанції ще гірше. І чому він обирає такий непростий період життя нашого життя для кесону?

Найдивовижніше в цій повісті не зраджує, але той факт, що людина не заважала навіть приховати її. Він знав, що в будинку, де живе його сім'я, хтось міг бачити незнайомця. А можливо, він хотів бути таким чином?

Тетяни можуть бути тільки симпатичними. Жива в кінцівці від дому і дізнатися про те, що найближча людина обманює. болить! Що робити, якщо ви були жінки? Чи ви їдете додому?