13
Ви будете зупинятися на подушці з духовкою, колись спробувавши торт в сковороді "Флаффі хре"
Навіть без духовки, я варю. десерти! Цей торт в сковороді в домашніх умовах випічки досить швидко і без зайвих снів. І це так смачно і смачно. Мій чоловік гордий і говорить я найкраща домогосподарка в світі!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинці "Флюси кролика". Не бійтеся з духовкою, рецептом ваги в золоті!
Торт в каструлі в домашніх умовах Інгредієнти для тесту
Склад для сиропу
Вершкові інгредієнти
Підготовка
Я також рекомендую читання інструкцій для приготування гарних американських млинців. Випікайте їх в сухому каструлі, не додаючи олії!
Як бачите, зробити такий торт в сковороді. внутрішнє Не так важко. При цьому не поступається за смаком варіантів магазину для святкової випічки.
Крім того, млинці є богандом для тих, хто не має можливості використовувати духовку, або ті, хто зараз далеко від дому. Чудовий рецепт, рекомендую його з серця!
Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. млинці "Флюси кролика". Не бійтеся з духовкою, рецептом ваги в золоті!
Торт в каструлі в домашніх умовах Інгредієнти для тесту
- 300 мл молока
- 3 яйця
- 40мл лимонний сік
- пілінг 1 лимон
- 90г цукру
- 3 ч.л. екстракт ванілі
- 40г розтоплений вершковий
- 235г борошна
- 13г розпушувач
- щіпка
Склад для сиропу
- 65 мл води
- 3 яйця
- сік лимона
- пілінг 1 лимон
- 1 ч.л. екстракт ванілі
Вершкові інгредієнти
- 300г збитих вершків
- 45г цукровий порошок
- 2 ч.л. екстракт ванілі
- Ягоди
- пердят
Підготовка
- Поставте молоко в вимірювальне скло. Натріть шкірку лимона, а також вичавіть 40 мл соку з жовтої ганчі. Залийте сік до молока. Дайте мені 15 хвилин.
- Залийте молочно-рожеву суміш в чашу, додайте шкірку і яйця там. Залийте цукор і додайте екстракт ванілі. екстракт ванілі можна замінити сумкою ванільного цукру. Додайте щіпку солі і перемішайте все коляскою до однорідності. 3250Р. 3700Р.
- Додайте просіяне борошно з розпушувачем. І коли борошно майже перемішують, заливають вершкове масло. Стирайте знову, але не на довгий час. В ідеалі ємність тесту краще поміщається в чашу льоду. р.
- Випікати тістечка (підготовки) в нагрітій сухій сковороді (діаметр 25 сантиметрів) за 5 хвилин на кожну сторону під кришкою. Ви можете зробити 3 ідентичних тістечок або запікати більший номер, але менший.
- Для сиропу змішайте воду в сковороді з цукром і лимонною шкіркою. Залийте сік 1 лимона (майте менше). Варити 2 хвилини (з моменту кипіння) на середньому вогні. Залийте екстракт ванілі і перемішайте. Смоктати тістечка з цим сиропом і дати їм охолонути до кімнатної температури.
- Для кремовий Змішайте збиті вершки з цукровою пудрою і екстрактом ванілі. Ягоди (можна взяти свіжі або консервовані) краще подрібнити ножем, якщо вони великі. Будь-який джем можна використовувати.
- Для торти Покладіть перший торт на тарілку і змащуйте його рясно вершками, потім викладіть ягоди або варення. Потім знову скоринка, змащена варенням, і ягодами. Цей принцип стосується всіх скоринок. Змастити верхню і бокову частину торта кремом. Прикрасьте десерт з улюбленими ягодами за смаком. Можна викласти листя м'яти і посипати все цукровою пудрою. Це, млинці готовий. Бон привіт!
Я також рекомендую читання інструкцій для приготування гарних американських млинців. Випікайте їх в сухому каструлі, не додаючи олії!
Як бачите, зробити такий торт в сковороді. внутрішнє Не так важко. При цьому не поступається за смаком варіантів магазину для святкової випічки.
Крім того, млинці є богандом для тих, хто не має можливості використовувати духовку, або ті, хто зараз далеко від дому. Чудовий рецепт, рекомендую його з серця!
Український директор Олег Бобало помер, він впав у битві біля Бахмуту, захистив до останнього, що він вірив.
Яскрава пам'ять 85-річного композитора-вісарда Едуарда Артемєва