Грошові знаки Ніни з серіалу «Блінд» на весь рік витратили гроші

Що можна зробити на Новий рік? Тут кожен вибирає себе, в залежності від потреб і, як кажуть, що серце досягає. Багато людей роблять. доляй Це нормально, тому що ми живемо в матеріалі світу. Ми хочемо смачно поїсти, і одягати стильно, і зробити хороший ремонт, і навіть подорожувати красивими місцями.

Сьогодні видання. "Сайт" Увійти каса-марка Від жінки Ніна від серіалу "Блінд", щоб весь рік витратив гроші, і дохід буде нарахований на тебе!

Поставте банкнот або монету в кишені одягу, в якому ви познайомитеся з Новим роком, щоб гроші і несподіваний дохід.

Свіжий лист і сіль на Новорічний стіл - за добро року. Новорічна вечеря вам потрібно буде в новому, потім в рік довгастить новий одяг.

Ті, хто святкує Новий рік буде весело протягом року. Якщо на новорічному столі, то прийдешні роки будуть успішними для всіх присутніх.

Якщо 31 грудня або 1 січня, то променева собака або кішка запитує вас, щоб приїхати до дому, це не дарма нічого. Якщо ви не можете взяти тварину, хоча б його годувати. Тоді удачі посміхнеться на вас протягом усього року!

990 р.

Добрий омень вважається, що буде знайдено 31 грудня, хрінове і навіть люмінь гною, яка впала під ноги. У цьому випадку, наступні 12 місяців будуть успішними в умовах бізнесу. Крім того, вона також є ознакою вище, що вказує на те, що це час, щоб почати сім'ю або легалізації існуючих відносин.

М'ясні страви на новорічному столі є символом геноти і благополуччя.

Грошові знаки Ніни з серіалу «Блінд» на весь рік витратили гроші р.

Для свята замість дерева можна залишити ялинкові гілки. Як каже Баба Ніна, «Якщо ви кладете гілочки ялини в будинку, спокій і гармонія повернеться до неї». Послухайте на дерево і гілки не тільки іграшки, але і гроші векселями, монетами і цукерками - це достаток!

Обов'язково робіть загальне прибирання будинку до 31 грудня, щоб свято і сам рік чисто відсвяткували. Купити новий двокімнатний - за багатство. Коли ви вносите його в будинок, скажте: «Брум, зали, дайте мені гроші! й

Напередодні Нового року не можна пришити одяг і пришити гудзики. Пам'ятайте, що це не так.

Якщо ви хочете дитину, то запрошуйте пара, яка має невелику дитину відсвяткувати новий рік - це для ранньої вагітності. «Це хороший знак!» говорить Ніна.

Грошові знаки Ніни з серіалу «Блінд» на весь рік витратили гроші р.

Не відкинути їжу з святкового столу, але подавати його тваринам і птахам. Після свят при прийомі ялинки з будинку, скажуть: «Дуже з невиконанням ялинку відпочивати, добре, я вдома.» Так це буде. Це для процвітання, миру і удачі всього року.

Звертаємо увагу на події, які відбувалися напередодні Нового року та на перший тиждень нового року. Розкажіть, що очікувати цього року.

Також я пропоную знайомитися з справді магічною технікою Нового Року під назвою «Місячна сумка», яка наповнить будинок грошима енергією. Дякуемо!

Грошові знаки Ніни з серіалу «Блінд» на весь рік витратили гроші доб. 2

В залежності від вашого ставлення до таких речей: якщо ви вважаєте, це працює 100%.

Ви думаєте, що вагітна Новий рік 2023? Я не хочу, щоб матеріал, але досить духовний. Мир і любов панує по всій планеті!