Американський психолог пояснив, чому корисний для малюків

Коли я бачу мами або художниками макіяжу макіяжЯ отримав некомфортний. Я так консервативний, чи дійсно це дивний час? Я не розумію, чому молоді особи, красиві за природою, кладуть шар штукатурки. Про що говорять психологи. Чи можу я чи мені? Ми обговоримо цікаві питання пізніше в статті.

Дуже часто маленькі дівчата зацікавилися косметикою, тому що вони хочуть бути такими, як їхні мами. Перше знайомство, як правило, виникає, коли дитина таємно занурюється в макіяж і починає змащувати все, що йде під нею руки. У найгіршому випадку розподіл також включає стіни з іншими поверхнями приміщення.

Задоволення дитячої, мама може купити набір спеціальних дитячих косметичних засобів для своєї дочки. Однак, буває, що жінки дозволяють дітям зробити звичайну косметику, не бачити нічого невірного з нею. Як виходить, щоб зробити деякі експерти.

Наприклад, Тамар Кагане підкреслює, що є причини будь-якого дитячого акту. Американський психолог спеціалізується на роботі з дітьми та підлітків. Вона пояснює, що за допомогою косметичних засобів діти можуть Покажіть свою індивідуальність і просто зв'яжіться з нами.

Так дитина бере на себе різну роль. Пам'ятайте, як малюки (і хлопчики, в тому числі) покласти на мами взуття з підборами і влаштувати шоу перед дзеркалом. Це точно випадок. Діти успадкують поведінку батьків і хочуть бути такими, як їх.

Проблеми починаються, коли дитина хоче поставити косметику на обличчі будь-яку зручну можливість. Іншими словами, без неї дівчина не любить. Психологи консультують Вас про те, чому ваша дочка почала лікуватися таким чином.

Дитячий макіяж може грати в жорстокий жарт з дитиною. Що до недавнього часу був спосіб самовираження і розваг стала маскою без якої хлопчик або дівчина не може відчувати себе комфортно. Тим не менш, те ж саме буває з дорослими. Такі норми диктуються суспільством та культурою основного потоку.

Якщо дитина звикла до раннього макіяжу, це може негативно вплинути на самооцінку. Крім того, фокус на косметиці в ранньому віці призводить до фіксації на їх зовнішній вигляд.

Я вірю, що це робота батьків, щоб зробити своїх дітей, які люблять себе. Вони не намагаються змінити себе з макіяжом. У більшості випадків макіяж для дітей виглядає неприродним. Це добре видно в дитячих фотосесіях, коли дівчата виглядають набагато старше своїх років.

Багато батьків називають макіяж явний і очікуваний етап вирощування. Але є тонка лінія між прагненням до самовираження і обсесії з з'явою пряника (і краса ці дні часто інтерпретуються як успіх).

На плечі батьків багато відповідальності. Вони повинні перенести до своїх дочок основну ідею: без макіяжу вони залишаються красивими, милими і променевими. Шар косметики на обличчі не визначає важливість і значення людини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Ви можете подумати, що я проти макіяжу для дітей. Однак я тільки підкреслюю, що все повинно бути в модерації. Якщо макіяж стає обсесією для маленької дівчини, це проблема. Однак це стосується будь-якого хобі, який може принаймні якось вплинути на психічний стан дитини.

724162

Це дуже цікава і суперечлива тема. Я запитаю вас, щоб розповісти мене в коментарях, як ви відчуваєте про макіяж дитини?