На Різдво, випікати кекс з висушеними фруктами, лікуючи всіх друзів і сусідів, їх захоплення не можна описати словами.

Про 5 років тому я зробив класичний різдвяний торт вперше. Я випадково знайшов рецепт, і він був дивним. З тих пір я запекла його щороку. Для себе, і інших для лікування сусідів і друзів. Тепер чекайте на скибочку цього кекса на свята. І так я вирішив, що кожен повинен дізнатися цей рецепт і поділитися один з одним випічкою і приємними емоціями. Що потрібно зараз більше, ніж раніше.

Редакція "Сайт" Я щасливий поділитися цим чудовим рецептом з вами.

Класичний різдвяний торт інгредієнти
  • 350г вершкове масло
  • 350г цукру
  • 350г борошна
  • 5 яєць
  • 10г розпушувач
  • ванілі
  • 500г сушених фруктів
  • 400 г горіхів
  • Логін

Підготовка
  1. Робимо сушені плоди першими. Їх потрібно нарізати на розмір родзинок. Зріжте горіхи трохи. Ви можете взяти горіхи і сушені фрукти на свій смак. Головне, що вони різні.

2. Тепер це стаканчик. Ударне масло при кімнатній температурі з міксером. Потім відразу додайте всю цукор і ваніль. П'ятити ще 5 хвилин, потім додати борошно з розпушувачем. Коли все перемішують, починайте додавати яйця один раз. Все добре змішати.

3. Тепер додайте горіхи і сухофрукти до тесту. До тих пір, поки вони рівномірно розподілені.

4. Тепер кладемо тісто в склянці форми з серединкою. Всередині змастити маслом. Випрямляйте верхню частину тесту добре. Відправте форму до духової шафи до 180 градусів за 1 годину. Не відкрийте духовку за годину. Після години зніміть стаканчик з духовки і перевірте готовність з дерев'яним мечем. Вона повинна бути трохи мокрою.

5. Потім знижуйте температуру до 160 градусів і покладіть стаканчик на іншу годину і навпіл. Якщо після того, як меч ще вологий, повторіть процедуру знову. Коли меч сухий, кекс готовий. Виїжджайте з духовки і залиште його, щоб охолонути до наступного дня, не зробіть його з форми. На наступний день зрізаємо верхню стаканчик з мечами дуже густо. Потім залийте стаканчик на вершині 2 ст. коньяку. До цього двічі на день протягом всього тижня. Після тижня беремо кекс з форми, переверніть і посипаємо цукровою пудрою зверху. Я точно готовий зараз!

Це як ви робите класичний різдвяний торт. Здавалося б, це довгий і складний процес. Але я запевняю вас, спробувавши його один раз, ви зрозуміли, що це неможливо. Ви не можете купити будь-яку пасту. Коли ви подбаєте про свою любов і турботу. При лікуванні інших, як це, ви даєте їм більше, ніж просто випікання. Щиро дякую!