16
На Різдво, випікати кекс з висушеними фруктами, лікуючи всіх друзів і сусідів, їх захоплення не можна описати словами.
Про 5 років тому я зробив класичний різдвяний торт вперше. Я випадково знайшов рецепт, і він був дивним. З тих пір я запекла його щороку. Для себе, і інших для лікування сусідів і друзів. Тепер чекайте на скибочку цього кекса на свята. І так я вирішив, що кожен повинен дізнатися цей рецепт і поділитися один з одним випічкою і приємними емоціями. Що потрібно зараз більше, ніж раніше.
Редакція "Сайт" Я щасливий поділитися цим чудовим рецептом з вами.
Класичний різдвяний торт інгредієнти
Підготовка
Це як ви робите класичний різдвяний торт. Здавалося б, це довгий і складний процес. Але я запевняю вас, спробувавши його один раз, ви зрозуміли, що це неможливо. Ви не можете купити будь-яку пасту. Коли ви подбаєте про свою любов і турботу. При лікуванні інших, як це, ви даєте їм більше, ніж просто випікання. Щиро дякую!
Редакція "Сайт" Я щасливий поділитися цим чудовим рецептом з вами.
Класичний різдвяний торт інгредієнти
- 350г вершкове масло
- 350г цукру
- 350г борошна
- 5 яєць
- 10г розпушувач
- ванілі
- 500г сушених фруктів
- 400 г горіхів
- Логін
Підготовка
- Робимо сушені плоди першими. Їх потрібно нарізати на розмір родзинок. Зріжте горіхи трохи. Ви можете взяти горіхи і сушені фрукти на свій смак. Головне, що вони різні.
- Тепер це стаканчик. Ударне масло при кімнатній температурі з міксером. Потім відразу додайте всю цукор і ваніль. П'ятити ще 5 хвилин, потім додати борошно з розпушувачем. Коли все перемішують, починайте додавати яйця один раз. Все добре змішати.
- Тепер додайте горіхи і сухофрукти до тесту. До тих пір, поки вони рівномірно розподілені.
- Тепер кладемо тісто в склянці форми з серединкою. Всередині змастити маслом. Випрямляйте верхню частину тесту добре. Відправте форму до духової шафи до 180 градусів за 1 годину. Не відкрийте духовку за годину. Після години зніміть стаканчик з духовки і перевірте готовність з дерев'яним мечем. Вона повинна бути трохи мокрою.
- Потім знижуйте температуру до 160 градусів і покладіть стаканчик на іншу годину і навпіл. Якщо після того, як меч ще вологий, повторіть процедуру знову. Коли меч сухий, кекс готовий. Виїжджайте з духовки і залиште його, щоб охолонути до наступного дня, не зробіть його з форми. На наступний день зрізаємо верхню стаканчик з мечами дуже густо. Потім залийте стаканчик на вершині 2 ст. коньяку. До цього двічі на день протягом всього тижня. Після тижня беремо кекс з форми, переверніть і посипаємо цукровою пудрою зверху. Я точно готовий зараз!
Це як ви робите класичний різдвяний торт. Здавалося б, це довгий і складний процес. Але я запевняю вас, спробувавши його один раз, ви зрозуміли, що це неможливо. Ви не можете купити будь-яку пасту. Коли ви подбаєте про свою любов і турботу. При лікуванні інших, як це, ви даєте їм більше, ніж просто випікання. Щиро дякую!
П'ять недорогих знаків зодіаку, які не знають, як прощати правопорушення
Вона була сердитися на крупах кота, але поїжджала на кухню і зрозумів, що кішка була заспокійливою.