Я не чекав сирої моркви і оселедця, щоб піти так добре разом, новий салат

Я вже не послужу оселедець на шматочках вареної картоплі, тепер цей салат з сирої моркви з оселедцем зайняв своє місце. До речі, цей салат стане відмінним перекусом на святковому новорічному столі. Власник року Black Water Rabbit обов'язково оцінить його!

Сьогодні видання. "Сайт" Він розповість, як приготувати. Салат "Дутч" з морквою. Ольга Матвей рецепт!

Сирий морквяний салат Інгредієнти
  • 200 г філе оселедця
  • 2 морква
  • 1 цибулина
  • 100г консервований горох
  • зелена цибуля
  • сіль, перець, паприка, сушений часник за смаком
  • рослинно-масляний

Підготовка
  1. Піляти і вирізати цибулю дуже дрібно. Поставте цибулю в ємність, щоб засолити.

2. Залийте воду до цибулі так, щоб цибуля злегка покривається. Залийте там 2 чайні ложки оцту і додайте 2 чайні ложки цукру, перемішайте і залиште на маринат.

3. Промийте моркву, очистіть їх і натирайте на моркву тертці в корейці або просто на великому тертці. Покладіть моркву на пластину. Сіль його зверху і покласти ваші улюблені спеції. Додаємо паприку і горіх, можна використовувати спеції для моркви в корейці.

4. Ви можете взяти будь-яку рибу, але з невисокою заготовкою, її смаки найкраще. Вирізати його в тонких смужках, як салат. Поставте ялинку в чашу.

5. До оселедця додати консервований горох, моркву і цибулю. З останнього потрібно злити рідину заздалегідь і злегка змивати цибулю. Залийте салат з рослинною олією і злегка посоліть його. Подивитися його. Нехай салат заварить трохи.

6. Перед подачею посипаємо салат з подрібненою зеленою цибулею. Замість цибулі можна взяти кріп, але петрушки не працюватимуть. Бон привіт!

А познайомитися з рецептом цього салату, дивитися відео з кулінарного каналу Ольги Матвії. Насолодіться кулінарними стравами!

про:blank

Я також рекомендую вам дізнатися, які закуски служити напередодні Нового року до голодного кролика. Ідеї для розкішного дизайну столу!

сирий салат морква Це супер простий. Не потрібно нічого кип'ятити, а оселедець вже купується готовий. Тільки, будь ласка, візьміть сиру моркву, моркву в корейці не вийде.

Ви можете експериментувати з цибулею: намагатися з червоною або дрібною цибулею. Для того щоб гості мали апетит, подають їм голландський салат. Смачного!