П'ять новорічних кексів на 1 гість, і кролик досить посміхається

У мене є улюблений рецепт шоколадних манжетів, але коли я зроблю ванільний випічку на ньому, я не люблю його дуже багато. У пошуках ідеального поєднання інгредієнтів, я побачила дуже простий рецепт. Я знаю, Як зробити млинціакуратні ванільні манжети, які при бажанні можуть бути прикрашені кремом і іншими красунями. Красивий Різдво Сьогодні в статті!

Я люблю рецепти кексів і кексів для однієї простої причини. Як правило, потрібно просто перемішати всі інгредієнти, потім залити тісто в форми - і ви готові! В той час як тістечка розквітається в духовці, ви можете заварити ароматний чай і підгорнути до улюбленої книги. А потім насолоджуватися свіжоспеченою ласощі з підігрівом від тепла. Що може бути краще?

Peels Інгредієнти
  • 3 яйця
  • 150г цукру
  • 60г вершкове масло
  • 120 мл молока
  • 7г розпушувач
  • екстракт ванілі 1,5 ч.л.
  • щіпка
  • шемале

Підготовка
  1. Основна особливість цього рецепта полягає в тому, що ми готуємо стаканчики з гарячим молоком. Щоб це зробити, перемішайте молоко і вершкове масло в сотинці і покладіть на середню вогонь. Поки суміш нагрівається, збиваємо яйця з цукром, екстрактом ванілі і щіпкою солі. Маса повинна відбілити і збільшити обсяг. Для цього потрібно всього 10 хвилин.

2. До цієї маси починають частини, щоб додати борошно і розпушувач, просіявши їх через сито. Перемішати масу дуже акуратно, піднімаючи тісто шпателем знизу вгору.
  3. Потім в кілька етапів залити гарячим молоком маслом в тісто. Перемішайте тісто до однорідного стану. Залийте тісто в попередньо підготовлених формах для кексів або окремої форми для випічки. Як силікон. Заповнити форми тестом не більше 2/3. Якщо потрібно, на цьому етапі можна покласти кілька шоколадних крапель.

4. Випікайте кекси на 165 градусів в попередньо розігрітій духовці 25 хвилин. Вони повинні отримати хорошу грушу. Потім дайте їм повністю охолонути, а потім подавати тістечка на столі. Бон привіт!

Як зробити стаканчики: редакційна консультація Тепер поговоримо про заміну деяких інгредієнтів. Наприклад, замість екстракту ванілі можна використовувати звичайний ванільний цукор або ваніль з мішка. Порошок для випічки легко замінюється содовою, яка міститься на кожній кухні.

Пілінги Якщо вам подобається поєднання ванілі і горіхів, не соромтеся доповнювати тісто для кексів з рубаними мигдалем або макадамією. Дуже смачний і ароматний! А якщо в магазині немає шоколадних крапель, сміливо купуйте звичайний шоколадний бар: чорний або молочний.

Як правило, кекси прикрашають вершки. Чудово поєднувати ванілі та шоколадні аромати. Тому в цьому випадку відмінно підійде шоколадний крем. Як зробити це, можна дізнатися за посиланням в статті мого колеги Галини Пашинської.

А якщо у вас є власний рецепт для домашніх кексів, обов'язково поділитися ними в коментарях. Почнемо межі нашого приготування разом!