Ми переїхали на друг у Вільнюсі, і вона не купує хліб, випікає «Поорський мангал Галу»

Запах саморобного хліба поширюється по всій квартирі. Навіть мій кішка ходить навколо кухні пахнуть свіжі тістечка. Ця литовська хала настає в духовці, пробуджуючи апетит всіх домогосподарств. Смачний рецепт хліба Вже написано і чекаємо на нашу улюблену господиню. Я впевнений, що ви будете радувати як процес приготування, так і результат. Я раджу писати рецепт в кулінарній книзі - ви повернетесь до неї більше ніж раз!

Ми переїхали на друг у Вільнюсі, і вона не купує хліб, випікає «Поорський мангал Галу»

Для приготування дріжджового тіста в цьому рецепті ми будемо використовувати живі дріжджі. Але їх легко замінити сухими. Це тільки взяти 2 грами. Також можна замінити рослинне масло вершковим маслом або використовувати маргарин. Потім збільшити кількість до 60 грам. Решта дуже проста. Починаємо готувати!

1 999 р.

інгредієнти
  • 375г пшеничного борошна
  • 55г рослинне масло
  • 200 мл води
  • 6g живі дріжджі
  • 8г цукру
  • 6г сіль
  • 1 яйце

Підготовка
  1. Перш за все прогріти воду злегка і розчинити дріжджі в ній. Додайте 125 г пшеничного борошна до майбутньої пульпи. Заварюємо 20-30 хвилин, щоб дріжджі активували. Але вважайте, що окружний ковпачок, як правило, буває, в цьому випадку не буде підніматися. 696077р.

2. Змішайте суміш з рослинним маслом, потім додайте сіль і цукор. Потім в порції додають в тісто пшеничного борошна, що залишається. Змішайте тісто до того, як вона максимально еластична і гладка. Для цього вам знадобиться 10-15 хвилин.
  3. Формуємо м'яч тесту і помістіть його в чаші змащувати рослинним маслом. Обов'язково покрийте чашу рушником або харчовою плівкою і дайте тісто пивовару. За 2 години тісто необхідно подвійний. Ми переїхали на друг у Вільнюсі, і вона не купує хліб, випікає «Поорський мангал Галу»

4. Коли тісто добре піднімається, поставте його навколо і розділіть його на 3 рівні частини. Від кожного прокатного м'яча і дайте лежати ще 5-7 хвилин. Потім прокочуємо кожну стовп у прямокутний шар товщиною не більше 3 мм. Потім покачати її в щільному рулоні, щоб зробити довгу ковбасу з тесту.
  5. Захопити краю і розкачати кожну ковбасу так, щоб її довжина не більше 30 см. Зробіть прапорелла косички з середини. Дуже зручно, і кінцевий продукт буде виглядати більш акуратно. Просто переплетіть джгути в середині, а потім переплетіть спочатку одну сторону, а потім інші.
  6. Змастити форму для випічки (оригінальний рецепт використовується прямокутна форма скла розміром 24 на 11 см). Потім кладемо заготовку з тіста в ній і даємо ще 1,5 години до застібки. Не забудьте покласти рушник на майбутній хліб.
  7. Змастити капелюшку збитим яйцем і відправити її запікати на 180 градусів за 30-45 хвилин. Очікуйте себе в духовці. Після випікання дайте хліб охолонути, і тільки потім вийняти його з форми. Бон придаток! Ми переїхали на друг у Вільнюсі, і вона не купує хліб, випікає «Поорський мангал Галу»

Смачний рецепт хліба: редакційна консультація Ось так простий спосіб, звичайний пуховик перетворився в реальну роботу мистецтва. Литовська гора – це ідеальний хліб для прикраси святкового столу. Завдяки незвичайному способу приготування випікання набуває неймовірної текстури. Нагадуємо мене про Великодні торти.

Якщо ви хочете зробити ще більш незвичайне тістечка, радимо вам вивчити мій рецепт для курчат і кваріоа бульб. У цій страві немає дріжджів або пшеничного борошна. І від самої тіста можна зробити як бункери, так і хліб, просто розмістивши його у вигляді.

Покажіть мені, який хліб ви любите, і якщо ви запікаєте його в домашніх умовах. Це буде чудово, якщо ви поділите свій рецепт у коментарях!