19
Чебут Кролик, символ 2023, буде радувати піщаним "Конес"
Приготування супер простий: все змішано вгору, дав печиво гарною формою - і в духовку. Ну, в 20 хвилинах, ви ароматні і смачні на столі. свадьбай Бісквіти будуть 100% насолоджуватися як дітьми, так і дорослими. Перевірити на мій будинок!
Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати в домашніх умовах. новий файл cookie "Прихильники" для хутряних кроликів і гостей. Перевірений рецепт!
Конус печиво Склад
Підготовка
Радники редакційної колегії А також пропонують ознайомитися з рецептом закусок «Весняні коні». Чудова заміна для приготування смачних салатів!
Ці файли cookie просто водійські гості! Кожен бажаючий спробувати рецепт. Мій друг зробив ці бампи вчора - її маленький син дуже сподобався, дуже оригінальний. Насолоджуйтеся улюбленими дітьми! Також можна додати трохи м'яти в тісто - зелені печиво вийдуть.
Сьогодні видання. "Сайт" Як приготувати в домашніх умовах. новий файл cookie "Прихильники" для хутряних кроликів і гостей. Перевірений рецепт!
Конус печиво Склад
- 2 ст. меду
- 2 яйця
- 1 ч.л. пряники пряники
- 100г цукру
- 120 вершкове масло
- 420г борошна
- 2 ч.л. розпушувача
- 2 ч.л. сухої апельсинової шкірки
- щіпка
Підготовка
- У зручній ємності збийте розм'якшене масло, яйця, цукор, мед, ваніль і щіпку солі.
- Додайте пряники спеції і апельсинову шкірку. Замість апельсинової шкірки також підійде лимонна шкірка або грейпфрутна шкірка. Стирати знову. Як прянощі, корицею, меленим імбиром, кардамоном і гвоздиками можна застосовувати. Ви також можете додати спеції. Посипане борошно з розпушувачем.
- Змішайте м'яке тісто, яке не прилипає до рук. Також можна трохи чистити від маси тіста і трохи перемішати какао, щоб зробити коричневий cookie.
- Візьміть шматочки з тіста, розкачати кулі з неї трохи більше, ніж горіх. Подаруйте форму конусів ножем (по діагоналі).
- Поставте конуси на зажим і акуратно змастити жовтком. Випікайте печиво в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки протягом 20 хвилин до готовності.
- Готові гарячі файли cookie порошокй Бодибилдерши!
Радники редакційної колегії А також пропонують ознайомитися з рецептом закусок «Весняні коні». Чудова заміна для приготування смачних салатів!
Ці файли cookie просто водійські гості! Кожен бажаючий спробувати рецепт. Мій друг зробив ці бампи вчора - її маленький син дуже сподобався, дуже оригінальний. Насолоджуйтеся улюбленими дітьми! Також можна додати трохи м'яти в тісто - зелені печиво вийдуть.
Дружина випадково з'ясувала, що у мене була парафія з сестрою, але не зробила сцена
Простий тест для тих, хто вважає себе самим уважним, дивиться на картинку і знайти інше слово