Трохи цікаво про символ 2011 року

Як ви знаєте, символ 2011 р. - гай, кролик (кат). Але мало хто знає, що кролики не такі комори, як зазвичай вірять.

У Кронотську тундру багато кроликів. Для кілометра маршруту вздовж кордону берези лісу і тундри можна побачити п'ять голів, як вони стрибають з денних лаунж і дадуть джемпер від мене. На місячних ночей я бачу білі гаї прямо під вікнами мого хата. Але один раз дверцята скрипки, заєць розчиняється в блискучій тундрі під нічним світлом.

Я маю велику повагу за гайками, знаю, що вони не співають, як іржі писали до них.
Коли я був у старшій школі, мій батько мріяв зробити мене мисливцем. У вихідні він перетягував вздовж лісів і полів у Брянській області. Я не мисливець. І відлягав його... заєць. У той час, я не мав би мати гармату як дитину, і ми не мали собаки знаряддя, тому мій ресурсний тато відправив мене, щоб слідувати свіжу пасу в снігу, і він стояв на отворі, тобто до місця, де повинна з'явитися гайка, відступаючи від мене.

Я пам'ятаю, що я любив сліди, щоб неравілювати трюки заєць. Гасю буде стрибати з денного шлака, я бачу його і корожу собаку час, щоб зробити це ясно, де я. Пара раз мій батько загинув кроликів за допомогою моєї допомоги. Але у віці 14 років я почав отримувати смарт, і я був занедбаний, що я був використаний як собака в мисливській. Я хочу стріляти себе. Мій батько не суперечить мені.

У близці:

Він кладав мене на люка, вузьким єтмусом між двома величезними гайками, дав мені гармату і сказав мені, щоб збивати м'яко, коли гавка вибігла. Гагарка зупиниться на сюрпризі на другий - потім знімати. І пішов він в ручку як собака. Я сходження між двома вітровими деревами, я не можу бачити ззовні. Стискаючи важку спрацьовку, хвилюючись, як не пропустити, якщо скоса з'явиться. Я чую, що батько не похилий, так що кролик викинув ліжко. Закрити, ближче. Я натягував тригери, кладуть гармату на стовбурі дерева. Тексти пісень, а це означає: Я бачу білу гру, що працює повільно до мене. Повільно, гармата наказав йому, забрав гармату і збивав. Я був готовий до паузи, і я хотів би натискати стійки. Але гайка комічно простягається стовпчиком, стоячи на задні ноги, широка, як лижі. Білий на білому прекрасному камуфляжу.

Прихильник:

Я помітив, що на ньому є чорний колір: на самих кінчиках вуха. Я уповільнився з пострілом, і в цей момент велика легка птаха кинулася з десь з верхівок дерев і вдарив тварину. Тепер я розумію, що це була пауза. Пташка збивала гайку з ніг, але не вдалося зберегти її в своїх кігтах. Від короткої відстані птах знову кинувся на гайку, але він впав на спину і потрапив до хижаків з потужними задніми ніжками, і вони обидва прокочуються за деревами.

Саме так кальмар стає після весняного молотування:
,00 Р

Забуваючи про гармату, я ставився до того, щоб побачити, що відбувався, відлякуючи як гавка, так і гаря, які зникли в лісі. Через десять хвилин батько прийшов, головоломився відсутністю пострілу. Акуратно оглянули доріжки, розкошені на відвагі хребта і мої дії. Я хочу, щоб я мав камеру замість гармати!

І це південний брат білого чоловіка - рогатий гай, знятий в Калмицькому степу:
, Україна

Найскладніші тварини на фото. Ведмедик, мозаїка, wolverine, otter, sable, навіть вовк я зумів видалити перед білою заєцькою. Якщо величезна мозаїка практично в повному каркасі об'єктив трисот мм можна видалити з п'ятдесят метрів, після чого заєць повинен керуватися підходити п'ять.

浜у 涓 蹇