Так, якщо ви підбираєте ці речі на вулиці, не доводите їх в будинок, я снижню.

«Я знайшов гаманець з грошима – не доводжу його в будинок, я бажаю тебе!» мій бабуся колись сказав мені. «Чи є речі, які можуть буквально зламати життя!» вона попереджає.

Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися вибором предметів, які не можуть підйомНавіть якщо руки простягається. Заборонено приймати все!

Коли я був дитиною, батьки, які використовуються для одягу, коли ми підібрали всі види речей з землі. У зв'язку з непристоємністю та бактеріями, які ми можемо забрати разом з нововідкритим пунктом. І в частині, вони попередили нас проти можливої небезпеки нещастя.

Спочатку в себе вбираються особисті предмети. електрочайникй У зв'язку з тим, що в новому власнику можуть виникнути негативні думки та проблеми, які припинили колишнього власника.

й ¶
По-друге, вона була залишена на вулиці для призначення псуванняй Тому знайдений об'єкт буде просочений темною енергією, якщо ви піднімаєте його - пошкодження піде до вас.

На додаток, як це може бути, і навіть у віці нових технологій, деякі елементи додаються з метою. Власник, як це було, «забудь» це те, що зовні будинку з очікуванням, що хтось забере його: так люди намагаються позбутися від збоїв або недуг, проходячи їх на інший.

й ¶
Запобігання людям похилого віку. залізо-гроші Далі три рази більше міцності, матеріальних ресурсів і здоров'я. З землі, забрали бідність в руки!

Але навіть паперові гроші можуть принести неприємності до вашого будинку. Якщо ви ще маєте такі гроші, спробуйте витратити його якомога швидше.

Перехрес, одягнений на людину в момент хрещення, тісно пов'язаний з долею. Виявляється, намагаючись перехрестити когось, ти «дамська доля». А потім всі дії людини, його гріхи, стають вашими.

Якщо ви приїжджаєте на голку або шпильку на вулицю, швидше за все, колишній власник втратив свою чарівність. Цей об'єкт є об'єктом з негативною енергією, оскільки він бере на себе всі енергетичні удари.

У чарівних обрядах ключ часто використовується для «розблокування» нещастя, а потім відкинути. Людина, яка знаходить об’єкт, «відкрита» закритих дверей та привертає до свого життя. Знаходження особливо небезпечно, якщо ключ був знайдений в резервуарі.

Золото і срібло легко ручать. магіяТому ювелірні вироби часто використовуються в любовних заклинаннях при привнесенні психіки і злий очей. Каблучки, особливо весільні кільця, залишені на вулиці, щоб сказати добра до особистих проблем.

1189972р.

Мобільні телефони, особливо ті, які зламаним екраном, є новим різновидом псування передачі. Асоціюється з порушенням особи, яка підняла такий об'єкт, бізнес на роботі, зв'язках та друзям. Взаємовідносини з іншими після такого пошуку можна істотно погіршити.

Найгірше - саморобні. іграшкиВони називають мотанками. Чи варто відзначити кількість страшних оповідань з фольклористики про хитрощі, які зробили страшні бродо-ляльки? Так і так: особливий знижений образ людини у вигляді ляльки для того, щоб завдати шкоди людині, яка бере на себе будинок іграшок.

Я також хочу знати, що відбувається, коли чорний кіт переходить назад і назад. У Стародавньому Римі коти вважалися божественними істотами.

Основна причина того, чому за жодних обставин не варто піднімати з землі, втрачених ким-небудь предметами особистого користування, полягає в тому, що такі речі завжди поглинають енергію свого власника, що означає, що з пошуком, його думки, проблеми, труднощі та навіть всілякі недуги будуть проходити до вас.

Тепер ви знаєте, що робити, якщо ви його знайдете. свінгерий Я вірю в такі ознаки, і ви вирішили самі, як ви відчуваєте.