Керсти Еллі, зірка двох: Ме і Мій Тіней

Я пам'ятаю посміхання і завжди сміється актриса. Керсти Еллі З фільму Два: Я і мій тінь. Я дивився в вік юних героїнів картини. Вчора я дізнався, що Діана Бурхулі з фільму пішли на небо. Вона жив тільки 2 місяці до її 72-го дня народження. Сьогодні ми хочемо відзначити пам'ять актора і розповісти про її основні досягнення у своїй кар'єрі.

Instagram / @kirstiealley Kersti Ellie мама була господиня і її dad ran a logging company. Коли Керстина була 30, її мама трагічно загинула в автомобільній аварії. Його дружину з ним в той час, але він пережив. Як і раніше зовсім молодий, актриса дізналася, що реальний гранат. Можливо, саме тому вона часто зірвала в комедії та розважальних фільмах.

Після закінчення школи Керсти продовжували навчання в коледжі, але в другому році вона випала. Дівчина пішов завойовувати Лос-Анджелес. Вчені та дизайн інтер'єру. Релігійне навчання допомогло подолати серйозну залежність.

Instagram / @kirstiealley У кінці 70-х років актриса почала активно брати участь у різних ігрових телеканалах. Просто покласти, в вікторини. Вже кілька разів вдалося виграти гроші. У 1982 р. у Стар Трек 2: хана Врат.

Потім вона зірвала в парі ще фотографії, але не так значним. Реальний успіх прийшов до зірки після ролі Rebecca Howe in the sitcom Fun Company (1987-1993), для якого вона отримала Emmy і Golden Globe Awards, а також після її ролі в sitcom Veronica Salon (1997-2000).

Instagram / @kirstiealley Також актриса Премії Emmy отримала за свою роль в кінофільмі «Мати Давида», в якому вона відіграла матір підлітка з сонцем. Я раджу бачити цю картину, якщо тема буде актуальною для вас.

А найвідоміші фільми за участю Керсти Еллі – «Хто б розмова» (1989 р.) та його двох осях, а також сімейного фільму «Твоб: Ме та Моя тінь» з сестрами Ольсена у свинцевих ролях. Всі частини «Хто буде говорити» були дуже готівкою. Я не пам'ятаю дивитися їх на телевізорі один раз. Вибачте, що фільми були настільки успішними завдяки ідеальному акторському тандемі Kersty Alley та John Travolta.

Особисте життя акторської пари і в житті спробувало зібратися разом. Однак особисте життя актриси було різним. Перший чоловік був хлопчиком зі школи. Але вони відокремили, коли вони зрозуміли, що їхні життєві точки були дуже різними.

р.

Instagram / @kirstiealley У шлюбі з другим чоловіком Еллі мало двох дітей. Однак, щоб народити малюків самостійно, актриса не могла. Пара ухвалила рішення про прийняття. Тим не менш, це об’єднання скоротилося. У парі мирно поділилися захватом сина і дочкою і продовжували підтримувати дружній зв'язок.

Але акторка дуже любила Травелі. Коли вони зірвали в кінофільмі «Хто розмова», вони дійсно мали почуття один одному. Але вони не робили це, бо вони одружилися. А потім в інтерв'ю 2018 року Еллі приймав, що актор може стати її ідеальним чоловіком.

Крім того, на комплекті фільму Керсти на довгий час збігається з колегою в магазині. Він припинив, коли підійшов до себе безпосередньо закоханим. Коли Іван дізнався про проходження актора, він написав в Instagram: Взаємовідносини з Керстим був одним з найбільш спеціальних. Я люблю тебе, Kersty. Я знаю тебе знову. Я дивлюсь, що їх життя було б, якщо вони з'явилися разом.

Протягом багатьох років Керсти Еллі намагалися схуднути. Кілограми відійшлися і вийшли назад. На цій землі багато чуток. А актриса також стала головним учасником одного скандалу, через який її репутація погано пошкоджена.

р.

Instagram / @kirstiealley Але жінка не втратила серця. Проживала цікавим життям, наповненим змістом. Це шампан, що йому довелося залишити досить рано. Вона стала хворою з хворобою, яка загинула багатьох знаменитостей. Але ми продовжуємо повторювати: До тих пір, поки вони не пам'ятають.й Пам'ять Kersty Ellie яскраво!

Фотозвіт