Я люблю його, але я боїться людей.

Жінка старше, чоловік молодший - Чи є це нормально? Ті, хто вірить в традиційні цінності, не скажуть. Але Іра не думає. Жінка не просто збираю чоловіка, який набагато молодше її. Вона збиралась з сином свого друга. Як це можливо і як дана історія закінчилася, читати далі в статті.

Моя дружина старша і чоловік в дуже складній ситуації. Я не можу сказати мені потрібна порада. У мене є думка. Так я стартую з початку. Я 52 роки, але я шукаю багато молодших, ніж мій вік. Так буває, що тут і з генетичними щасливими, і я подбаю про себе з підліткового віку.

Я витрачаю багато грошей на себе. Але варто, тому що результат, як кажуть, на обличчі. Вже ніколи не були періоди життя без чоловіків. Хоча я не був одружений, на особистому фронті я завжди зробив добре.

Як я отримав старше, я почав шукати молодших чоловіків. Він просто натягує на них шлам. Тексти пісень, а це означає: І вони відчувають себе таким же чином про мене. Я ніколи не думав про те, що ми любимо. Я не хочу цього шлюбу. Але останнім часом моє життя перетворилося внизу.

У мене є один кращий друг. Пройшов через вогонь і воду. Коли вона дала народження, я не ходив з неї. Я побачила сина. І пішов він на навчання за кордоном. Ми ніколи не бачили один одного. Костя виросла, зріла. Він зараз 28 років, і він не більше мами хлопчика він колись був.

Щоб бути чесною, коли я побачила його знову, я був безмовним. Про нього було щось скоєння. Я ніколи не бачив у чоловіків до. Але я не відчував. По-перше, син мій друг!

Тамара і я той же рік, але вона точно навпроти мене. Я думаю, що це було те, що вона дала народження і я не робив. Тамарка не дуже любить салони краси. Вона в будинку чекає своїх онуків. Я дуже хочу, щоб бути бабуся. І ... Ви вже знаєте!

Коли Костя повернулася додому, Тамара влаштувала вечерю. Я був запрошений, звичайно. Він був перший раз я бачив його після того, як багато років. Тексти пісень, а це означає: І що сюрприз я був, коли він виявився, він не дуже пам'ятав мене. Чи можу я отримати стільки краще за роки, або він не приділяв увагу мені тоді? Немає точки!

Я люблю його, але я боїться людей. (доб. 3)

Вечори, що закінчилися Костею, запрошують мене в гості. Якщо говорити про те, що він поцікавив мене на щоці, і сказав, що він не розумію продовжить нашу розмову в більш неформальній обстановці. О, а потім ви не хочете знати. Я втратив!

Почати знайомство з секретом. Я не хочу Тамара, щоб дізнатися про наші відносини, тому що я знав, що не розумію. Я не збираюся сказати її, що статистично, жінки набагато щасливіше, коли жінка старша, і чоловік молодший. Вона не вірить.

Скільки прикладів є? Пленти! Класична справа Пугачова-Галькіна обходить. Що про Lisa Bonet і Jason Momoa? Це лише пара мільйона! І ось, що вони мають 12-річну різницю. Це не зупиняє їх з одного боку. Так само, як мені і Бони.

1990Р. 2199Р. Тільки 24 років Він попросив мене одружитися, ви знаєте? Хочу вити, плаття, позитивна зміна життя. Я не думаю, що я повинен бути сором'язливим з нього, але я досі боїться реакції Тамара. Що робити?

Життя мудрості: Яка історія навчить нас? Любов не слухняний для всіх вікових груп, це не так? Виявляється, що Іра розуміє це і бачить нічого невірного з чоловіком, який 24 роки молодше. Але розповісти другу про це боїться, бо знає, що вона знищить дружбу. Або ж, вона думає так. Деякі досуди обмежують її життя. Але це можна виправити!

Чому не яра просто говорити про її другу половинку? Ви думаєте, Тамара буде зрозуміти її?

Фото в статті