32
"Дресден Столлен" з начинкою я запікаю на Різдво, у 2023 році хочу дива
«Дресден Столлен» з начинкою випікають на Різдво, у 2023 році ви хочете дивитись. Рецепт був викопаний на українському кулінарному майстері Лілії Звіт. І що, в свою чергу, знаходиться в Дрездені. Цей вид випічки особливо популярний!
Запікати 2-3 тижні до Різдва, а потім зберегти його в прохолодному темному місці. Все це так, щоб Stollen добре зневажена: він краще смакує. Я амбулаторний, я збираюся створити себе відразу після приготування їжі. святковийй
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися рецептом Dresden Stollen чарівний Різдво в 2023 р. Начинка робить її особливо ніжним!
Дрезден Столлен Склад для наповнювача
Для опари
Тест інгредієнти
Додаткові інгредієнти
Наповнення інгредієнтів
Підготовка
На своєму каналі Лілія Звіт показує, як вона готує таке толлен. Тут ви знайдете рецепти і солодкі страви, і основні. Насолоджуйтесь кулінарними експериментами, все вийде!
про:blank
Я також рекомендую вам дізнатися, що не годувати не настоянку води напередодні Нового року. М'ясо заборонено, інакше це буде катастрофою!
Цей Dresden Stollen не залишить вас і вашої родини байдужим. До речі, запашний і Кошик Це може стати чудовим Різдвом Христовим.
Ви коли-небудь спробували олень, ви запікаєте?
Запікати 2-3 тижні до Різдва, а потім зберегти його в прохолодному темному місці. Все це так, щоб Stollen добре зневажена: він краще смакує. Я амбулаторний, я збираюся створити себе відразу після приготування їжі. святковийй
Сьогодні видання. "Сайт" Поділитися рецептом Dresden Stollen чарівний Різдво в 2023 р. Начинка робить її особливо ніжним!
Дрезден Столлен Склад для наповнювача
- 100г сушений
- 200г родзинки
- 100 г журавлини
- 200г апельсиновий сік
- грейпфрут шкірка 1
- 30г борошна
- 3 ч.л. Spice суміш
- 100 г горіхів (за бажанням)
Для опари
- 150 мл молока
- 1 ст. цукру
- 15г пресованих дріжджів (або 5г сухих)
- 80г борошна
Тест інгредієнти
- 1 яйце
- 80г цукру
- 16г ванільний цукор
- 150г вершкове масло
- 100г кефір
- 370г борошна
- 0,5 ч.л. солі
Додаткові інгредієнти
- 100г вершкове масло
- 200 г цукрового порошку
Наповнення інгредієнтів
- 400г фруктове пюре
- 40г манна
Підготовка
- Спочатку потрібно приготувати сухофрукти. Замочити їх в окропі протягом 15 хвилин, промийте холодною водою, висушіть. Будь ласка, зверніть увагу, що висушені фрукти можна приймати будь-яким.
- Залийте сушені фрукти в каструлю. До них додайте грейпфрутовий пілінг (або апельсиновий), апельсиновий сік, залийте суміш спецій і доведіть до кипіння.
- Для відпару в теплому молоці розчиніть дріжджі, додайте цукор і борошно. Змішайте рідке тісто, як млинці. Покрийте тісто рушником і залиште в теплому місці півгодини. Зверніть увагу, що масло повинно бути з високим вмістом жиру. Стирайте всі інгредієнти.
- Для випічка Змішайте яйця з кефіром, цукром, ванільним цукром, сіллю і розтопленим вершковим маслом. Залийте цю суміш до дріжджів. Подивитися його. Додати сіяне борошно. Змішайте тісто. Покрийте його рушником і поставте його в тепле місце протягом години.
- Висихати сушені плоди зайвої рідини. Перемішати їх в тісто і посипати борошном трохи. Чохол з рушником і покласти в тепле місце на півгодини.
- Для начинки можна взяти будь-які повідло або варені плоди. Лілія Zwit каже, що він смакує з яблуним насінням. Додати в повідлу манну, перемішати і залити отриману масу в стейк з товстим дном. Принесіть начинку до кипіння. Необхідно, щоб насіння було більш твердим і не витікало з струлі під час випічки. Кількість зернових круп може варіюватися в залежності від консистенції фруктового пюре. В результаті начинка повинна бути товстою.
9825847р. - На пилоподібному борошняному столі розділіть тісто на 3 частини. Прокочуйте кожну з них і викладіть начинку на край. Поверніть в рулон, залишаючи плоский край 1,5 сантиметрів. Поставте штолленс на пергаментно-паперовий лоток. Покрийте рушником і залиште ще 20 хвилин.
р. - Бейк толлен на 180 градусів за 60 хвилин. Готові гарячі лопатки змащують з розтопленою олією і посипають цукровою пудрою. Порошковий шар повинен бути близько 2 міліметрів. Охолоджений штолленс обгортання в порошковому цукровому діабеті.
- Терміни дозрівання5 днів. Далі гомілки з начинкою можна зберігати не більше 3 тижнів. Ну, я, як правило, спробуйте це прямо зараз, так що це добре для вас і мене, якщо випікати один з тих, це добре для вас.
На своєму каналі Лілія Звіт показує, як вона готує таке толлен. Тут ви знайдете рецепти і солодкі страви, і основні. Насолоджуйтесь кулінарними експериментами, все вийде!
про:blank
Я також рекомендую вам дізнатися, що не годувати не настоянку води напередодні Нового року. М'ясо заборонено, інакше це буде катастрофою!
Цей Dresden Stollen не залишить вас і вашої родини байдужим. До речі, запашний і Кошик Це може стати чудовим Різдвом Христовим.
Ви коли-небудь спробували олень, ви запікаєте?
На День в'їзду в храм Пресвятої Богородиці можна не сподобатися і ставити, є інші заборони.
Вибір майна на узбережжі