27
Мати-в-праві приїхали з Італії і змушені випікати «Невидимий пиріг» з яблук
Це, безумовно, найяскравіший яблучний пиріг! Моя мати-в-право надійшло з Італії і просто зробив мене запекти цей торт. Він не має рівних! У той же час він швидко готує і без зайвих недоліків, тому просто запитати: «Чи не забудьте його приготувати!» За смаком тісто не схожий на торт, але, як і вершки!
Сьогодні видання. "Сайт" Увійти "Невидимий пиріг" яблука. Спокій для душі і фігури!
Легкий торт з яблуками
Підготовка
Також я раджу зустрітися з відмінним вибором рецептів для яблуних пирогів. Такі випічка обов'язково смакують як дітям, так і дорослим.
Легкий торт з яблуками необхідно запікати в потрійному розмірі, так як його їсти в блінці очей. Якщо ви хочете, ви можете мати торт. порошок Або змащувати з вашим улюбленим кремом.
Яблуні кондитерські вироби обов'язково прикрасить як святковий стіл, так і простий чайний вечір на звичайному будні. Чудовий рецепт, рекомендую його з серця!
Сьогодні видання. "Сайт" Увійти "Невидимий пиріг" яблука. Спокій для душі і фігури!
Легкий торт з яблуками
- 4 яблука
- 1,5 ст. л. лимонного соку
- 100 мл молока
- 2 яйця
- 60г цукру
- 2g ванілін
- 25г вершкове масло
- 80г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- щіпка
Підготовка
- Щоб приготувати начинку, промийте і очистіть яблука. Зріжте їх тонко (Ви можете використовувати картопляний ніж), обприскайте їх лимонним соком і поставте їх всередину.
- І кухарНеобхідно ретельно збити яйця щіпкою солі і цукром.
- Додайте ванільний цукор і залийте молоко і розтоплене вершкове масло. Добре перемішати до однорідності.
- Залийте в тісто просіяне борошно разом з розпушувачем. Потім додайте зрізані яблука. Знову ж таки.
- Випікайте торт в попередньо розігрітій до 180 градусів духовки за 45 хвилин до готовності. Перевірити готовність з дерев'яною паличкою, якщо вона висохне, то торт обов'язково запікати. 737210
- Це все, ароматний і легкий яблучний пиріг готовий. Ця випічка краще подається на стіл повністю охолодженим. Бодибилдерши!
Також я раджу зустрітися з відмінним вибором рецептів для яблуних пирогів. Такі випічка обов'язково смакують як дітям, так і дорослим.
Легкий торт з яблуками необхідно запікати в потрійному розмірі, так як його їсти в блінці очей. Якщо ви хочете, ви можете мати торт. порошок Або змащувати з вашим улюбленим кремом.
Яблуні кондитерські вироби обов'язково прикрасить як святковий стіл, так і простий чайний вечір на звичайному будні. Чудовий рецепт, рекомендую його з серця!
Я купив коробку цукерок і пішов до мого брата з проханням, не вид розмови я очікував.
Оптимістична астропрогностика на грудень з Тамара Глоба, вирізати правду в очах