Я купив коробку цукерок і пішов до мого брата з проханням, не вид розмови я очікував.

Кожен має різне розуміння того, як родичі повинні бути Хтось в сім'ї він призначений для надання останнього до рідної людини, а інші не допомагають. Герой нашої історії сьогодні про родичів вирішив, що її брат обов'язково допоможе їй. Але це не було.

р.

Редакція "Сайт" Він говорить вам історію цієї жінки і просить вас судити, хто правий.

Моя мама сказала мені з дитинства, що ми повинні допомогти один одному. Ми вирощували разом і отримали разом. І я був впевнений, що ми зростали з аналогічними значеннями. Але недавно я зрозумів, що все не те, що я думав.

Мій чоловік і я живий скромно. Здійснюючи дві дочки, що живуть разом в двокімнатній квартирі. Моя найдавніша дочка нещодавно одружилася. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Я почав думати про те, як я можу допомогти дітям оселитися. Вони не мають копійки, вони просто закінчила університет. І тоді я придумав ідею.

Моє брат Віталік – досить заможливий чоловік. Він і його дружина купили розкішну квартиру в центрі кілька років тому. І старий два був порожнім. Він був за кордоном і оселився там. Оренда двокімнатної квартири. Так я думав, якщо вони продають незнайомцям будь-яким чином, вони можуть допомогти їм niece. У зв'язку з тим, що в деяких випадках на них немає грошей.

У неділю Я купив хорошу коробку цукерок і пішов поговорити з братом. З якоїсь причини я був впевнений, що мій брат не відмовляється від того, щоб моя дочка і син-в-права жити в його квартирі. Коли я прибув, мій брат і дружина випити каву. У нас є сирні сендвічі, які я ніколи не смакував. Ціна настільки висока, що навіть перегляд страшно.

Я сказав вам, що я прийшов з. Але я не отримав відповідь, що я очікував. Вони майже однозначно сказали, що не варто змішувати сім'ю і гроші. Вони не збираються виводити тенти. Я з дому не даючи мені каву. І був так хворий. Як дитина, я поділився з ним і захистив його. І це те, що він зробив мені. Я не розумію, як ми навчимося навчатися, щоб зробити нас такими різними людьми. Вони мають все, це так важко допомогти мені трохи?

У цій історії про рідних, нам важко взяти сторони. З одного боку брат може допомогти сестри, бо вони сім'ї. Але, з іншого боку, ми вважаємо, що жінка діяла досить сміливо. Я пішов на будинок брата і почав запитати щось. Навіть якщо пара тисяч не змусить їх погодити, вони підраховують на них. Він не повинен жертвувати нічого для його niece.

Що ви думаєте про це?