«Наречена Христа» Святої Катерини допоможе кожній жінці 7 грудня, ось як попросити її допиту

Свята Катерина Олександрія Великий мученик, день пам'яті православних людей святкують 7 грудня Цей яскравий день має велике значення для християнської релігії. Тому що це пов'язано з багатьма цікавими традиціями, знаками та заборонами. Як правильно провести цей відпочинок, ми розповімо далі в статті.



Святої Катерини Великої мучениці Катерина жив під час правління імператора Романа Максиману. Отримала відмінну освіту і пристраснувала про вивчення творів письменників, філософів і лікарів. Вона також знає багато мов і діалектів. Його ораторно- діалектичне мистецтво може бути тільки загиблим.

Але життя Катерини змінив багато, коли сирійська мона перетворила її до християнства. За легендою, коли дівчина була хрещена, Ісус Христос з'явився до неї уві сні. Він подарував їй кільце і назвав її нареченою. Детальніше про міфічну брифту Святої Катерини за посиланням.



До храму Максиміна за церемонію жертв. Вона бажала імператора разом з людьми, щоб вимовляти язичність і приймати християнство. Краса дівчини застрягти лінійку, і він запросив її в будинок. Максимін намагався переконувати Катерину, що вона була неправильною. Але вона відмовилася, за які вона сплачувала її життя.

Вона відмовилася від поклоніння язичницьких богів, і Максимин дав наказ катування дівчини. На кінчику імперського дворячника Хурсадена був виготовлений жахливий інструмент для катування: «Замовити влаштувати чотири дерев'яні колеса на одну вісь, а на них різні залізні точки повинні бути проколені навколо: два колеса повинні ввімкнути вправо, а два наліво; в середині їх покоївка повинна бути пов'язана, а обертаючі колеса подрібнять її тіло. й



Ангол, який вийшов з небесного, нехай зло. Він звільнив невинну дівчину від страждань. Тоді імператор запросив Катерину стати дружиною. Головною умовою стала визнання християнської віри. Але вона відмовилася. Максимін замовив голову відрізати. За легендою, в той момент молоко протікає з шиї.

З днем пам'яті св. Катерини Катерини до останньої хвилини її життя було вірним її вірі і її ф'янце Ісуса Христа. Тому в християнській традиції святий вважається покровом щасливого шлюбу. 7 грудня на іконці Катерини запрошують дівчатам, які запрошують чоловіка і жіноче щастя. І жінки, які вже мають дружину, хочуть зміцнити шлюб і вирішувати всі сімейні проблеми.

Також раніше молоді дівчата здогадували на день Катерини, щоб з'ясувати, які породили долі. Якщо ви шукаєте справжню любов, на ранній ранній ранок 7 грудня обов'язково поїдете до церкви і променя перед іконою Святої Катерини. Продовжуємо традиції визволення до цього дня. Але ви повинні знати, що Церква не заохочує цього.



З дня пам'яті Святої Катерини падає на Різдвяне кріплення, є кілька заборон, пов'язаних з цим святом. По-перше, не можна влаштувати пишні свята і непристойні бенкети. По-друге, заборонено пити гарячі напої. Якщо ви хочете влаштувати сімейний вечір, то на столі повинні бути тільки пісні страви.

Гарні дівчата в цей день краще забути про будь-яку важку роботу. Навіть рукоділля не варто робити. Все це може зробити пологів більш складним в майбутньому. І за іншим знаком, 7 грудня забороняється здійснювати пожежі і спалювати плити.



Якщо ви звикли слідувати всім традиціям, то світло на іконі Святої Катерини стільки, як 3 свічки до молитви. По-перше, люди вважали, що якщо ви не робите це, жіноча лінія може бути припинена. До церкви та молитви до Катерини ми радимо менш надстатні дівчатам піти в храм і молитися.

Якщо 7 грудня погода хороша і зрозуміла, це означає, що взимку буде дуже морозним. Якщо на день пам'яті св. Катерини це дуже тепло, то заморозки прийдуть пізніше, а саме після Барбарського дня (грудень 17).



Якщо день Єкатериніна є невисоким, почекайте заморозків в 10 днів. Погана удача асоціюється з снігом. Якщо сніг падає на землю в цей день, наступного року буде поганий урожай. Але ми не будемо боятися цього, адже погодні переговори є частиною культурного коду, ніж справжня інформація.

Один спосіб або інший, провів 7 грудня в колі близьких людей і променя на іконі Святої Катерини. І не забудьте привітати всіх своїх друзів на святі!

Категории

Смотрите также

Новое и интересное