61
Кролик «Огойдалка під шубою» не процитує, ніж замінити втомлений салат
Коли я був малюком, я любив "Весна під пальто". Але з часом я втомився від цього салату. Відпочивали вперед, і я хотів би диверсифікувати меню свята. У таких випадках я походжу на сторінку Ольги Матвії. Цей кулінарний майстер завжди знаходить спосіб здивувати мене. Цього разу вона продемонструвала мене, як приготувати неймовірну. картопля-салатВи можете легко замінити на стіл «коат».
Рибний салат з картоплею Салат з рибним соусом з картоплею «Луїз» виконав Ольга Матвей дуже вишукано виглядає. Для його приготування використовуються звичайні продукти, які ідеально поєднуються між собою. Це сережка, картопля, яйця та сир. Мені сподобалося поєднання двох видів цибулі: цибулі і зеленого кольору. Додає свіжість до закуски.
Так як салат багатошаровий, можна легко видалити будь-які компоненти або замінити його іншим продуктом. Не боятися експериментувати!
інгредієнти
Підготовка
Рибний салат з картоплею: редакційна консультація В ідеалі салат необхідно заварити не менше 3-4 годин. Якщо ви приготуєте його на свято, то краще це зробити вранці. Або варити закуску перед сном і відправити його в холодильник. Головне - використовувати харчову плівку, щоб салат не погодився.
Ви можете легко замінити оселедець з іншими рибами, такими як сардини або рожевий лосось. Але потім цей салат буде виглядати більш як класичний Мімоса, ніж сережка під шубою.
Якщо ви хочете приготувати щось з червоною рибою, у нас є гідний рецепт для вас. Миколаї Ладуба продемонстрували мене, як зробити простий, але вишуканий салат з консервованим лососем і рисом. Шукайте "Турн Хвіст" за посиланням.
А якщо у вас є свій власний рецепт рибного салату, сміливо поділитися ним в коментарях. Не багато святкових закусок!
Рибний салат з картоплею Салат з рибним соусом з картоплею «Луїз» виконав Ольга Матвей дуже вишукано виглядає. Для його приготування використовуються звичайні продукти, які ідеально поєднуються між собою. Це сережка, картопля, яйця та сир. Мені сподобалося поєднання двох видів цибулі: цибулі і зеленого кольору. Додає свіжість до закуски.
Так як салат багатошаровий, можна легко видалити будь-які компоненти або замінити його іншим продуктом. Не боятися експериментувати!
інгредієнти
- 2 шт філе оселедця
- 5 яєць
- 3 картопля
- 1 цибулина
- 100 г марлі
- 50г зелений цибулю
- 150г плавлений сир
- 2 ч.л. 9% оцет
- 3 ч.л. цукру
- 1 ст. л.
- майонез, сіль, чорний перець за смаком
Підготовка
- Перш за все покласти яйця в сауте і відправляти їх варити. До того ж з картоплею. Просто не очищайте його. В той час як інгредієнти варені, очищають і подрібнюють цибулину зручним способом для вас. Потім перенести цибулю до маленької чаші, залити водою, додати оцет і цукор. Дивитися все ретельно.
- Зварена картопляна шкірка і натрієва на великій тертці. Приготуйте велику тарілку, на якій ви будете формувати салат. Зручно використовувати знімну круглу форму для випікання пирогів. Просто покладіть її на пластину і поставте інгредієнти в шари прямо в неї.
- Перший шар картоплі. Вона щедро покривала дно пластини, солона і перцева за смаком. Потім обсмажте картоплю з майонезом. Наступні шари можна змащувати набагато менше смаку. Залийте воду з лука і вичавіть її трохи. Поставте цибулю в другому шарі на картоплю.
- Потім виріжте ялинку куб. Ви не повинні різати занадто малим. Приємно відчути рибу в салаті. Покладіть на шар цибулі. Далі почистити яйця, відокремити білок від жовтка. Потріть білки на дрібній тертці і покладіть її на оселедця. Змастити його майонезом, солоним і перцем за смаком.
- Наступний шар зеленої цибулі. Наріжте її і покладіть її на білку. Потім натирайте на дрібній тертці розтопленого сиру і солі. Змішайте ці інгредієнти, додайте спеції та майонез. Потім покладіть отриману суміш в наступний шар на цибулину.
- Останній шар кладемо на тертці на маленькому жовтку. При бажанні можна прикрасити салат зеленню. Безкоштовно!
Веб-сайт
Рибний салат з картоплею: редакційна консультація В ідеалі салат необхідно заварити не менше 3-4 годин. Якщо ви приготуєте його на свято, то краще це зробити вранці. Або варити закуску перед сном і відправити його в холодильник. Головне - використовувати харчову плівку, щоб салат не погодився.
Ви можете легко замінити оселедець з іншими рибами, такими як сардини або рожевий лосось. Але потім цей салат буде виглядати більш як класичний Мімоса, ніж сережка під шубою.
Якщо ви хочете приготувати щось з червоною рибою, у нас є гідний рецепт для вас. Миколаї Ладуба продемонстрували мене, як зробити простий, але вишуканий салат з консервованим лососем і рисом. Шукайте "Турн Хвіст" за посиланням.
А якщо у вас є свій власний рецепт рибного салату, сміливо поділитися ним в коментарях. Не багато святкових закусок!
У нас є трикімнатні квартири, які не думають про ситуацію.
«Наречена Христа» Святої Катерини допоможе кожній жінці 7 грудня, ось як попросити її допиту