Я навчаю імен іконок і їх істинні значення, щоб мої молитви надсилали на праву адресу.

Ми часто звертаємось до іконок з проханнями та молитвами. Однак не всі знають назву іконок і їх значення. Але дуже важливо зрозуміти, що історія за певним зображенням. Далі ви можете більш конкретно звернутися до деяких свят.

Редакція "Сайт" Я вибрав найбільш поширені іконки і вирішив розповісти про своє значення.

Важливо знати значення іконок, якщо ви хочете розмістити їх в домашніх умовах. Так ви можете заповнити будинок з тими історіями, які близькі до вас. Звісно, іконки не відповідають побажанням, як в казках, але кожен несе деяке значення. І кожен з них присвоєно певні властивості. Важливо розуміти це.

"Сім'я" Це найбільш потужна ікона, яка захистить ваш будинок від злих людей, заздрість, злий погляд і пошкодження. Будинок, в якому з'являється цей образ Богородиці, наповнений миром, благополуччям і любов'ю. Якщо ви регулярно говорите молитви. Найкраще розмістити її перед вхідними дверима, щоб ніхто не захочився втекти її очей.

"Невипивана чаша" Ця ікона говорить нам, що Діва Марія безглуздо за всіх гріхів. Про це свідчать про те, що невичерпна чашка небесної витонченості та допомоги доступна всім, хто вірить. Допомагає принести матеріал до будинку. Ви також можете попросити загоєння від наркоманії та наркоманії.

"Хайлер" Ще один знаменитий образ Богородиці - ікона "Хайлер". Визначено образ Пресвятої Богородиці, який стоїть біля ліжка хворої людини. Він славиться цілющими властивостями. Можна попросити її позбутися від недуг. Її чудотворні здібності не зменшилися.

"Несподівана Радість" Ця ікона про про прощення гріхів і загоєння. На цій іконі молитви пропонуються тим, хто просить здоров'я і благополуччя дітей. Вони також просять позбутися від будь-яких недуг. Вони молилися за збереження шлюбу. Бог чує всіх, хто говорить про Його з чистими думками.

"Тройет." Образ «Тройєра» поважає всіх віруючих. Багато людей знають про свої цілющі властивості. Вона молиться за захист від ворогів, для сімейного благополуччя і для загоєння. Крім того, ікона допомагає позбутися від добрих думок і довге.

Історія цієї ікони повертається до VIII ст. Іоан Дамаску, який був несправедливим, втратив руки. Він молився перед образом Божої Матері. І повернулася незаймана Після цього святий прикріпив сріблясту щітку до ікони, що зацікавив його. Ось як з'явився цей образ. Через цю історію, перед іконою, можна попросити загоєння захворювань рук.

"Святий". Ікона зображує Незаймана, яка тримає дитину з лівою рукою, і правий благословляє парафіяну. Вважається, що молитися перед образом Богородиці варто до тих, хто страждає недугами. Сприяє загоєнню тіла і душі. Вони також просять допомогти в важкому часі.

Майбутні мами звертаються до неї з проханнями про безпечне народження. Ті, хто гріхів просити прощення. Ви також можете молитися тим, хто захоплюється.

Кожен з цих зображень особливий для всіх віруючих. Вони дивляться на нас з стін храмів або власних будинків. Тепер ви знаєте назви ікон і їх значення, а також які запити ви можете зробити на ці зображення. Головне, щоб зробити це щиро, закликаючи до Бога і святих з чистими думками. Тоді всі ваші запити будуть чути!