23
Вчимося готувати апетитні зразки, тепер вони на сніданок, обід і вечерю, додому не скаржаться.
Останнім часом я чекав на кулінарні експерименти. Так я вирішив дізнатися, як приготувати. У процесі я зрозуміла, як чудово це блюдо. Неприємний, смачний, легко підготовлений, і якщо ви експериментуєте з начинкою, це не турбувати взагалі. В цілому я хочу поділитися результатами моїх експериментів і розповісти вам, як приготувати картопля.
р.
Редакція "Сайт" Він ділиться з вами класичний рецепт, а також розповідає секрет незвичайної і оригінальної начинки.
Як приготувати інгредієнти картоплі
Підготовка
Ми думаємо, що ви отримали точку. Є пара нюансів, які потрібно сказати. Для того щоб вийти пишною і тримати палі, не переборщити її борошном. Додайте 4 ложки, і це досить. Навіть якщо це не здавалося боляче. Для того щоб тісто краще тримати форму, можна додати трохи крохмаль, буквально столову ложку. Найкраще подавати гарячий і зі сметаною. Обов'язково підготувати салат з салатом або подавати з квашею. В іншому випадку це повноцінне харчування для обіду або вечері.
Головною перевагою є можливість змінити начинки. Завдяки різним заповненням для zraz, вони можуть бути зроблені дуже різноманітними. Додайте сир до м'яса, і його смакує різні. Звичайно, можна додати гриби. Вони можуть бути виготовлені з риби. Це рецепт, який я хотів поділитися.
Змія з рибними інгредієнтами
Візьміть дві заморожені риби. Очистити кістки. Зріжте цибулю і обсмажте на сковороді. Потім обсмажте рибу. Пройдіть рибу з цибулею через блендер або м'ясорубку. Додати яйце. Продам його і за смаком. Начинка готова, ви можете сформувати очі. Смак чудовий, діти навіть не підозрюють, що є риба.
Тепер ви знаєте, як зробити картопля. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Незамінний в домашніх умовах, можливо, ви теж будете!
р.
Редакція "Сайт" Він ділиться з вами класичний рецепт, а також розповідає секрет незвичайної і оригінальної начинки.
Як приготувати інгредієнти картоплі
- 1 кг картоплі
- 2 яйця
- 4 ст. борошна
- 2 цибулини
- 500г м'яса
- сіль і перець
- свінгери
- сметана
Підготовка
- Спочатку потрібно відварити м'ясо до готовності. Ви можете прийняти один, який вам подобається.
- Картопля в однорідній формі. Очищаємо від шкірки і пропускаємо через болгарку. Ви можете приготувати як картопля пюре, якщо це зручніше для вас. Щоб бути чесною, можна навіть використовувати пюре, яка залишається з вечері, наприклад. У пюре додайте сіль, перець, яйце і борошно. Змішайте м'яке тісто.
- Очистити цибулю, вирізати їх невеликими шматочками і обсмажити їх на олії в сковороді. Він повинен виростити. Виріжте м'ясо і пропустіть через м'ясорубку або в блендері. Також сіль і перець додайте яйце. Надішліть обсмажену цибулю тут і перемішайте. Це буде наша начинка.
- Тепер формуємо очі. Вологі руки беруть участь тісто, роблять його тортом. Поставте трохи фаршу в центр і зробіть трохи торта. Змішувати в борошні або карнизі, обсмажити в нагрітій сковороді.
Ми думаємо, що ви отримали точку. Є пара нюансів, які потрібно сказати. Для того щоб вийти пишною і тримати палі, не переборщити її борошном. Додайте 4 ложки, і це досить. Навіть якщо це не здавалося боляче. Для того щоб тісто краще тримати форму, можна додати трохи крохмаль, буквально столову ложку. Найкраще подавати гарячий і зі сметаною. Обов'язково підготувати салат з салатом або подавати з квашею. В іншому випадку це повноцінне харчування для обіду або вечері.
Головною перевагою є можливість змінити начинки. Завдяки різним заповненням для zraz, вони можуть бути зроблені дуже різноманітними. Додайте сир до м'яса, і його смакує різні. Звичайно, можна додати гриби. Вони можуть бути виготовлені з риби. Це рецепт, який я хотів поділитися.
Змія з рибними інгредієнтами
- 2 змія
- 2 цибулини
- 1 яйце
Візьміть дві заморожені риби. Очистити кістки. Зріжте цибулю і обсмажте на сковороді. Потім обсмажте рибу. Пройдіть рибу з цибулею через блендер або м'ясорубку. Додати яйце. Продам його і за смаком. Начинка готова, ви можете сформувати очі. Смак чудовий, діти навіть не підозрюють, що є риба.
Тепер ви знаєте, як зробити картопля. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Незамінний в домашніх умовах, можливо, ви теж будете!
Виберіть свічку і американський психолог розкриє всі ваші секрети і слабкі сторони.
Визначте, що ви повинні почати заощаджувати гроші з першого Paycheck.