Що робити, якщо чорна кішка перетнула дорогу назад і вперед?

Ми знаємо, що чорний кіт перетину дорогиНе добре. Багато людей дійсно вірять в цей знак, і деякі люди сприймають його як жарт. Питання, що відбувається, коли кіт йде назад і вперед? Чи це означає, що тварина подвоє покарання, або вона скасувала його якось? Зібрали найбільш важливі відповіді від користувачів в Інтернеті. Ви також можете приєднатися до обговорення.

Що робити, якщо чорна кішка перетнула дорогу назад і вперед? р.

До речі, з чорним котом асоціюється з багатьма іншими ознаками і переговорами. Редакція. "Сайт" Він розповість вам сьогодні.

Якщо я бачу чорну кішку перетину мій шлях, я просто триматися. Я не пам'ятаю, що коли-небудь закінчуючи неприємністю для мене. Я не єдина людина, яка не вірить в чорному співвідношенні. Навпаки багато людей думають це добре.

Наприклад, я прийшов через коментар онлайн. Чорні коти очищають простір негативної енергії. Якщо тварина перетинає свій шлях, це дрібно! Що якщо кішка перетнула дорогу двічі: назад і вперед?

Інтернет-користувачі відповідають це питання по-різному. Мій улюблений коментар був, «Якщо кішка є вектором, покарання наголена.» І якщо це скаляр, він подвійний. Векторний кіт або скалярний кіт, визначається наявністю стріли на обличчі. й

«Міну на мінусі дає плюс», - зазначила Ірина. Виявляється, що неприємності можна уникнути! Головне, щоб отримати коту перехрестити дорогу назад. Деякі люди кажуть, що хороша людина, чорна кішка перетинаючи дорогу, завжди приносить удачу. Поганий хлопець в неприємності. Я дивлюся, якщо ви вважаєте, що?

З чорним котом, пов'язаним з величезною кількістю знаків і переговорів. Хоча не добре зустріти таку тварину на дорозі, рекомендується почати її в домашніх умовах. Люди вірять, що чорна кішка є талісманом для власника і талісмана для квартири. Пелюшка захищає будинок від невибагливих гостей і негативної енергії.

Також чорний кішка на рівні енергії допомагає власнику тримати голову в холоді. Це означає, що ви ніколи не забудете відключати праска або інший додаток, коли ви залишаєте будинок.

Люди звикли вірити, що чорні коти пов'язані з чорною магією. Але вони оберігають будинок від нього. Якщо ви вірите в зло очей і інші речі, як це, просто отримати трохи чорного кота. Це буде чудово, якщо ви можете врятувати тварину від вулиці. Це принесе вам подвійну удачу.

А чорні коти – духовні загоює і не тільки. Вони відчувають, що власник болить. Приїжджайте і лежачи до цього місця. Після того, як весь біль відходить. Вона сказала, що такі тварини можуть заспокоїти крісельну дитину і допомогти впоратися з нервовою поломкою.

В Схід сказав, що чорна кішка допомагає людині очищати свою карма. І на Заході вірять, що тварина може привернути багатство і благополуччя до будинку. І не буде зайвим бути такий вихованець, якщо у вас є кошмари довгий час. Багато людей вважають, що чорні коти допомагають позбутися від них.

Після того, як ви познайомитеся з чорним котом на вулиці, не боятися взаємодіяти з ним. Часті тварини підбирають людей і навіть приймають їх до дому. У таких випадках вважається, що кішка або кішка повинні бути допущені в квартиру і подаються. В ідеалі ви повинні залишитися або знайти нову сім'ю для вашого улюбленця. Після того, як удачу буде поселитися в житті протягом тривалого часу.

У Стародавньому Римі коти вважалися божественними істотами. Тексти пісень, а це означає: І вони можуть принести тільки добре, незалежно від того, який колір природи фарбує їх. Нехай це простіше. А потім не боятися будь-яких неприємностей. Вітаю?

Покажіть мені, ви вірите в ознаки, пов'язані з чорними котами і котами?